Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33
Sponsorlu Bağlantılar
MicRoP
Üye
benim hatta int yook nasıl açtırcam
byfelaket
Üye
ya tlf na cektım programı ama kuramadım glb butun kontorlerımde gıttı bırı yardım etsın
verici
Üye
çok saol kardeş ama bişey soraCam kaç köntor gidior söleersen sevinirim walla
Bazı messenger uygulamalarında program telefona kurulduktan sonra çalıştırırken programın yeni versiyorunu denetlemek veya upgrade etmek için izin ister.. vermeyin.... hm yüklü kontör gidebilir.. hem zararlı bir yükleme yapabilir.. veya çalışmaz duruma gelebilir.. siz iyisimi programın yeni versiyonunu yine dosyayı bularak yükleyin..
zoan
Üye
6300 a olur muuuu
muttalipkoyun
Üye
dostum saolasın tşk. ama d880 oluyormu bilemiyorum ama emegin için saolasın
kerem555
Üye
6500 classic'e yukledim sahane calısıyor..
BaDThings
Üye
ya paylasımıcın tsk ama palet werı hatsı dıo 5300 da ne sorunu olur ayarlardanmı nolur yardınmı olun
--------------- Ekleme ---------------
ltfen yardımcı olunnnnnn
(_monster_)
Üye
Saolasınn
xxxmertxxx
Üye
iyide abi bunu bilgisayara nasıl indirecez download yokki
ya bende neden olmuyo yaplanırmda ekle dıyorum hafıza dlu dıyo ne yapmam gerkıyo???
zaimcaglayan
Üye
sağol paylaşım için
oflu.6134
Üye
yaaa bana onay kodu felan gelmedi yaa
pardon041
Üye
elıne saglık kardesım
salo123
Üye
sagoıl arkadasom yaw
quLquzeL
Üye
ya arkadaşlar benim tlf nokıa 6500 e Buddy msnyi kurdum tlfa. bi dega girdim yaklaşık 10 dkda 10 kntr gitti. hattım avea. daha uygun bi msn yok mu? bu arada mig33plus benim tlfda çalışmıo. 6500 uyumlu we hesaplı bi msn istiyorumagla
trkyldrm
Üye
teşekkürler güzel program
iskenlii
Üye
5200 da oluyor
ser_komiser
Üye
kardeş peki bunun register kodu için ücret ödeniyormu