Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33
Sponsorlu Bağlantılar
kingofweb
Üye
Sağol
öshan
Üye
arkadaslar telefonum sgh e840 ne ındırıyorsam hıcbırseyı acmıyor kabul etmıyo neden yha cvp beklıyorum
an73r4s
Üye
eyvvvl
pirfena
Üye
Nokia 5610 XM icin denedim olmyor verem etti
nakata6161
Üye
yha kardeş bu site samsung-E250 de göstermiyor.tarayıcınız otomatik yönlendirilmediyse diyor ya.ondan sora download etmiyor... yardım plss !... download linki koyun ! ...
--------------- Ekleme ---------------
yardım PLS.....
wap.mig33.com dan indiriyoruz ama türkçe değil.... +rap
saatte 1-4 arası bu benim esiki delefonda gidio ama emi deilim bi dene fazla gitmezn:
Laz¥
Üye
keske herkes bole güzel acıklasa
osaka123
Üye
Benim telefonun modeli kp320 lg için nasıl yapacağım yani internet ayarlarını yapamadım nolur cwp yazın
crazy_boy41
Üye
paylaşm gzl anlatm gzl emege saygı
ofpofafratafra
Üye
++rep
yakemoz
Üye
samsung u600 telefonuma mig33 Version 3.02 Beta.rar klasorünü gönderdim çep telefonumda dosyalarımın içinde ama desteklemeyen format diyor yani winrar falan mı yüklemek lazım telefona da? yada illa telefonlla mı indirmem lazım
qam2e
Üye
direk telefona atmak istesem ..?
kandil0202
Üye
bende yenı yukledım bakacam artık calısmaz gıbıme gelıor ama umarım calkısır herksey ıcın tesekkurler...
Marchegiani
Üye
Beta,Plus'tan iyi midir?
grckzoro16
Üye
saol çalıştırıo telefonda ücretlendirme nasıl oluo
The Mıstık
Üye
yalnız kac kontor gidior bn indirecem fakat o yuzden indirmiorm
yha :S kardeşim bna bi yardımcı olurmusn giriorm msn ye tmm http tcp manual cıkıo hepsini tek tek denedim hep Error verdi site verdi orda kayıt yaptım sonra sms geldi bidaa msn girdim yine aynı sorun lutfen yadım edin
şimdiden teşkkur