Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33

Sponsorlu Bağlantılar

XXPOXX

XXPOXX

Üye
güzelde virüs sokmaz dimi çünkü eski teledona da yüklemiştim virüs girdi telefona

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
çok teşekkürler

cbuestuk

Üye
:oke: COq güzel saolasın

htckcr

Üye
ben qeep uygulaması yükledim telefona ama şimdi ne acılıo nede kardırabiliorumm.yardım edebilicek biri war mıı?

seviyorum_isde

seviyorum_isde

Üye
beyler yaa ben 6300 yukledım 3.02 beta rar ıı ama eror verıyor bana acıl cvp verırsenız sevınırım hemde cok acıll.

gelweri

Üye
tşk inşallah demo değildir.

baveran

Üye
Merhaba arkadaşlar ebuddy.com girdim msnemi girdim oldu sonra çık dedim çıktı bilgisayarda gene çevirimiçi görünüyor kapattım gene çevirimiçi nasıl kapatacaz msneyi

ImPossibleIsNot

Üye
süper bişi sağolasın kardesım

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bağlantı hatası veriyo

kilic1111

Üye
merhaba arkadaslar ben mig33 ve daha önceki bi çok msnyi 6300 a indirdim
wap ayarlarını yaptım ama yine de PAKET VERİ HATASI diyo sanırsam buda gprs.bunu nasıl ortadan kaldırcam.yardımcı olursanız sevinirim..

metinndemirci

metinndemirci

Üye
çoooooooooooook teşekkürler:oke:

nacii_parlar

Üye
kntr gidio mu onu da söleseydn?

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
eyvallah kardeş

sedat392

Üye
dosyayı pcye nası çekioz:S

ultradahha

ultradahha

Üye
saol

oguz_173

Üye
paki kaç kontör gidiyor

cekic_26

Üye
cok teşekürler kardeşim süper bi program fakat ben 1-2 soru soracagım cevaplarsanız cok memnun olurum...1.si ben mig33 den msnimi acınca kişise iletimd "uff" diye bir şey cıkıyor fkat pc den actıgımd uff cıkmıyor migde kişisel ileti veya nick değiştirmek varmı??...2.si ilk mige kayıt olurke bağlantı türlerinden hangisini sececektik tcp, http???... cevaplarsanız cok teşekkür ederim... birde benim bağlantım vodafone live bağlantı gprs olunca daha mı az kont. gidiyormus öyle birseyler duydumda...

nilkuyumcu

Üye
hata Veriyor Arkdaşım ?

oguz_173

Üye
kaç kontor bırader
ne kadar yazarsan o kadar mı gıdıyor

komikaze1905

Üye
walla gençler program şahane ne kadar yazarsan okadar gidiyo benim sorum çu samsungda şahane çalşıyo ancak 10 saniyede bir http bilgisi göndermek istermsiniz diyo buna herseferinde tamam diyom ama bu uyarıyı nasıl kapatabilrim yardım lütfen

Üst Alt