takozlar on numara beş yıldızArkadaşlar marka olarak sormuyorum model olarak soruyorum mesela 6230 ile 6230i arasında dev fark var ekran bakımından. Benim içinde nokia kral marka akıllı çıkarsa gidip alırım mı bilemem. Ama şu takozlardaki kullanışlılık hiçbir telefonda yok
Nokia 6230iWave 525im var hayırdır siz.![]()
takozlar daha kullanışlı her zaman oyunlar daha iyi kontrol ediliyor dokunmatik ekranlarda kalibre sorunları çıkıyor...Nokia 6230i
Takozların en iyi özelliği ekranlarının ledi kapanınca bile yazıların gözüküyor olması. Peki bu takozların içerisinde en kalite ekran bunda diyecek yok mu ?
Çoğunun ilk göz ağrısıdır. Değişilmez maneviyatla maddiyat.
Bir çok kişi gösteriş için, moda için, şekli için alıyor.. İşlevi önemli 
Çok içten katılıyorum ama milletimiz lükse düşkündür. Bugün zengin fakir demeden akıllı alınıyor.(Genel olarak) Bir alan bir daha alıyor. Istediğin kadar anlat takozun akıllıyla eş değer işlevi olduğunu ama milletimizde lüks ve tüketme akışkanlığı olduğu sürece hepsi boşa gider.Javayı nokia c3 de tattım. s40 bir cihazdı.. Kaç android telefon geçti elime..Rastlamadım nokia c3 gibisine.. Androidde yaptıklarımın %98ini yapabiliyordum.. Telefon elimden düşmeden 4. yılında bataryası anca zayıfladı. fu ll elimdeyken 3,5 gün giden bir şarjı vardı telefonun. Her işimi görüyordu. Taaaki dış kabını bir sorundan dolayı kırıp ekran bölgesi korumasız kaldığından gece yatarken ekran kablolarının kopması sonucu ekranın bozulmasına kadar.. Sonrasında bende ekranı kırdım..
Ama öyle ki ben ve bazıları için Nokia (java) ile android kıyaslanmaz bile. Çünkü android bize göre saçma, uyduruktan, linux sisteminin geliştirlmiş şeysi.
Hız Konusu: Nokia Alır.
Yazma Konusu: Klavyeli C3 Telefonumda 2 Sayfa yazı yazarken S3 Mini android telefonumda 2 paragraf yazı yazabiliyorum.
Pil: Tartışılmaz zaten. Androide milyarlar veriyosun özelliğini kullanamıyosun. Birisi mercedes ile şahin karşılaştırmayın yazmış. Ne yapalım kullanamadığımız mercedesi ? Şahini her türlü kullanıyoruz biz![]()
Bir kere java gönüllerin kralıdır arkadaşımÇoğunun ilk göz ağrısıdır. Değişilmez maneviyatla maddiyat.
Oyun Konusu: Android oyun yönünden bence beraber sayılabilir. Tamam eyvallah güzel oyunlarınız var. Ama mesela silahlı oyunlarınızın kontrolü imkansız denecek kadar zor. Kontrol edilmiyor silahlı oyunlarınız. Nokia javada ise o tür oyunlar çok kolay ve güzel oynanıyor.
Yazmışlar hep androidle bilmemne yapılıyor falan. Doğrudur, linux üzerine kurulan bir sistem. İşe yarıyordur doğrudur. Hack işlerinde falan kullanılır nokia, java yazılımları orada işlev görmüyor..
İyide kim o yönden kullanıyor telefonu ?
Çoğu kişi: Oyun, Müzik, Resim, Konuşmalar vs. için alıyor.
Şunu diyeyim, Oyun, Resim konusunda eyvallah android biraz iyidir.. İyidirde, Siz oyun oynarsanız , resim çekerseniz telefonunuzu elinizden bırakmazsanız şarj 1-2 saatte tamamen bitecek. Nokia Java platformlarda öylemi ? Bırakmayın elinizden telefonu hiç 2-3 gün götürecektir siziBir çok kişi gösteriş için, moda için, şekli için alıyor.. İşlevi önemli
![]()
helal olsun mehmet ali türkiye'de bir vatandaş bir telefonu anca 2 sene kullanıyor sonra yenisini alıyorÇok içten katılıyorum ama milletimiz lükse düşkündür. Bugün zengin fakir demeden akıllı alınıyor.(Genel olarak) Bir alan bir daha alıyor. Istediğin kadar anlat takozun akıllıyla eş değer işlevi olduğunu ama milletimizde lüks ve tüketme akışkanlığı olduğu sürece hepsi boşa gider.
Aynen bir 10 yıl sonra bunlarda biter yeni bir sistem çıkarBir Gün Gelecek Android'de Ölecek Tıpkı Symbian Gibi
Android'in öleceğini sanmıyorum.Bir Gün Gelecek Android'de Ölecek Tıpkı Symbian Gibi
nokia öldüyse nasıl 16 milyar dolara şirket alabiliyor? Nokia'dan Alcatel hisseleri için 15.6 milyar euro - MaxiCepArkadaşlar, azıcık bilgi ve öngörü ile durumu analiz ediniz. Symbian sistemi çok kullanışsız yeteri kadar geliştirilmemiş ve hantal olduğundan rağbet görmedi zaten Nokia firmasını batıran da teknolojide günü yakalayamamasıdır. Java ise tek guncellenemeyen ölü doğmuş bir yazılımdır. Buradaki en büyük sorun uyumluluk ve guncelliktir. Android kadar esnek ve desteklenen başka bir sistem Android yerini alabilir ama o gelir mi gelmez mi zaman gösterir. Sonuçta linux yazıldığında kimse ios ve android yazılımını düşünememişti.
iyide microsoft Nokia'ı değil telefon kısmını satın aldı.Nokia Microsoft tarafından satın alındı. 3.09.2013

Tamam işte asıl mesele o. Nokia 2016 yılından itibaren özgür üretimine devam edebilecek. Lumia serisi bildiğiniz gibi windows phone oldular.