Java Telefon Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Java Telefon Kullanıyor musunuz?

  • EVET

    Kullanılan: 15 78.9%
  • HAYIR

    Kullanılan: 4 21.1%

  • Kullanılan toplam oy
    19

Emre

Üye
Benim anlamadığım Alcatel veya Nokia da hissen mi var? Adamlar almış hayırlı uğurlu olsun. Ama symbian sistemde battıkları için 7 milyar dolara Microsoft şirketine sattılar telefon birimini. Şimdi yeniden pazara dönmek için Alcatelden yararlanmak istemeleri gayet normal.
Alcatel tel sizdir araştır istersen :)
 


eko1113

Üye
Nesizdir?
 

eko1113

Üye

Kıssadan hisse %50 ortak olmuş adamlar ne varsa demişler kardeş payı. Alcatel smartphone üretiyor zaten. Telsiz olayı ilgimi çekti nereden sadece telsiz ürettiği kanısına vardın?
 

eko1113

Üye


Evet satmış adamlar.
 

eko1113

Üye
Apple durumu bambaşka. O şirket ios işinde yazılımdan başka bişey üretmedi. Nokia belki yeniden altyapı yatırımı yapabilir. Hala piyasada tanınan bir şirket ilk seri çıkaracağı telefonlara soğuk yaklaşım olabilir geçmiş deneyimlerden dolayı. Sony gibi davranırsa başarılı olur. Yazılım işinde Tizen emekliyor, ayrıca Ubuntu phone denemesi var.
Merak edip Alcatel Mobile Phones olayına baktım. Adamlar ortaklar TCL ile %45 hissesi hala Alcatel elinde. Yani altyapı böylelikle Nokia'nın kullanımında olacak. Zekice.
 

Emre

Üye
hiç şaşırmadım Nokia bu boru mu yılların kağıt fabrikası :D
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Nokıa'nın Dönüşü Muhteşem Olacak...
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Kimin hangi anlaşmayı yaptığını bilmem. Nasıl döneceğini de ama şunu iyi biliyorum nokia symbian ın son sürümü olan anna - belleyi inceleyin . Zaten 7 telefon da var. O sistemde aynı android gibi ama tutmadı (Benzer sayılır). Bir nokia 701 özelliklerine bakın birde s4 ün hangisinin ekranı daha iyi , dokunmatiği daha iyi . Nokia nın kaybettiği nokta bu oldu. Ekran geliştiremedi , işlemci ve ram de sınırı aşamadı , dokunmatik sistemini geliştiremedi ve kaybetti .Sonradan lumia denedi o da win phone olunca tutmadı. Işin özeti bu. Şunu da unutmayın önceden tek marka vardı .
 

Emre

Üye
Elop sağolsun ''yanan platform üzerindeyiz'' dedi, pazar payı yerin dibini boyladı.
 

eko1113

Üye
Symbian sürümlerini biliyorum hepsini kullandım. Ekran konusunda haklısın fakat ilk dokunmatik ekran telefonların tümünün dokunmatigi kötüydü. Symbian son sürümü de kararlı çalışamıyordu. Wi-Fi sorunu vardı. İşin özü kullanimi can sıkıcıydı. Nokia toparlanır mı bilemem ama işi çok zor. Piyasada çok marka ve model var. Cep telefonu piyasasını zamanında domine eden Motorolayı unutmamak lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Emre

Üye
Geçmiş bitti yeni sayfalar açmalı ki gözlerimiz sistem görsün ;)
 

s3minik

Üye
Konu disi: quatro m1453 gold nasil?
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye


Bir Zamanlar Nokia...


2014 Nokia...
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
2.ci Grafik ABD
 


Üst Alt