Java Office-Word Viewer

Sponsorlu Bağlantılar

can_x

can_x

Üye
Süperrr

dogvag

Üye
:oke::oke::oke:sağol kardeşim süper bir program teşekkürler:oke::oke::oke::oke:

gokhan053

Üye
ne telefon ne de hafıza kartındaki word belgesini göremiyor. hiç kimse de bu sorunu nasıl çözebileceğimizi yazmamış.

aytac_ferhat

Üye
saol kardeşim:oke:

husobozzy

Üye
harikaaa yaaaaa bitanesin sen allah razı olsun mekanın cennet olsun herşey gönlünce olsun :yuru

bugida

Üye
deneyelim

serkashop

Üye
Telefon hafızasına taşıyın belgeyi okumak için, görecektir.

Excel için şu an göremiyorum fakat arıyorum, buldugum an ekleyecegim aynı sekilde powerpoint vs. olursa da arıyorum

arkadaşlar link sağlam ama program telefonda açmıyo sasmsungların hemen hepsinde denedim çalışmadı bilginize

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Word,exel ve powerpoint görüntüleyen tek program : Fone Folio

(Java Office-Word Viewer 6300 da çalışmadı) . Arkadaşlar Fone Folio diye bir program var. getjar.com sitesinden indirip bakabilirsiniz. word, exel ve powerpoint dosyalarını görüntülüyor. ama o kadar aramama rağmen bu programın ful halini bulamadım. demosunu koymuşlar her yere. demosunu indirdim ve çalıştı. ancak demo olduğu için telefondaki dosyalara erişmeyi engellemişler. programın kendisiyle gelen dosyaları açıyor. bu programın tam sürümünü bir bulsak tam süper olacak. üstelik yava bu program. tam sürümü 5 dolar filan. ama insan güvenemiyor kredi kartıyla almaya. yurt dışında tanıdıkları olanlar bu programı bir araştırsalaryaa.

not: sonradan öğrendim ve düzeltme yapıyorum arkadaşlar. o bahsettiğim 5 dolar aylıkmış malesef.

kullanici003

Üye
Eyw Tesekkurker Kardeşlerim

halmstad

Üye
merhaba arkadarşlar bende piranha twix var programı yükledim hafıza kartına doc. dosyası attım ama tıklayınca açılmıyor nokia dakiler gibi program dan open file da yapılmıyor yardım ederseniz sevinirm...

eaa1978

Üye
teşekkürler

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler

ozkantoker

Üye
emeğiniz için çok teşekkürler

duha01

duha01

Üye
Paylasimin icin tesekkürler.!

Atakan

Atakan

Üye
saol lazımdı

xerox77

Üye
paylaşım için teşekkürler. ama attığım dosyayı bulmuyor. nasıl kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim

jfm1819

Üye
arkadaşlarında dediği gibi işe yaramıyor

xman34132

xman34132

Üye
teşekkürler kardeş

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
x-plore giriyo zaten ama java olması symbian desteksiz teller için çok iyi

Takipçi Satın Al