Japon Mezartaşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Japon Mezartaşı
amma görkemli yaptırmış adam

crows

crows

Üye
nasıl bişi bu ya

DaRKoRaNGe

Üye
ziyerete gidenleri çok herhalde hehe,<<< buyrun oturun çay kahve >>>

researcher

Üye
Adam mobilyacı falan mıymış?

hidayet

hidayet

Üye
bizim oturma odasından daha şık duruyor

kikaksk

kikaksk

Üye
bu nasıl bir mezar taşıdır ya...

ouSahin

ouSahin

Üye
japanlar işte mad in Japan

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
bunun neresi mezar taşı yaa ben o kadar mezar taşı yaptım ama böylesini hiç görmedim

POWER

POWER

Üye
EHİEHİ allahın japonu işte &#33;&#33;&#33;&#33;

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
adam işi biliooo ziyaretçisi çok herhalde mahçup olmamak için yaptırmış

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
daha neler görcez mezarına ziyaret edenler için yapdırmış

ne diyelim helal olsun

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
o ne yaaa oyle 2 de yatak atsa ok yani

turkiyede olsa onları calarlar bee

VoLo

VoLo

Üye
adamın yakınları rahatına baya düşkünmüş heralde

tofy

Üye
ayy mezar taşımı oturma grubumu belli değil gerçektende aşmış olayı kimse yaptıran

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Misafileri iyi ağırlamak istiyor herhalde.

iceboy

iceboy

Üye
Zuhahahaha&#33;

Vasiyetname:

"Olmeden once son vasiyetimdir, meazirima evdeki koltuk takiminin aynisindan yapin. Beni ziyarete gelenler, evdeki yoklugumu hissetmesinler.

Bu arada teknoloji musade ederse, porselen yemek takimi, mermerden kettle, mermerden tost makinesi, ve gene mermerden bulasik makinesi ile buzdolabi yaptirip bunlari mermer icine yerlestireceginiz jeneratore baglayin. Beni ziyarete geldiginizde hicbirsey eksik olmasin.

En onemlisi, geldiginizde "evinizdeymis gibi hissedin" Cicekleride mermer vazonun icine koyun. Hatta kanepenin bir ucuna mermerden heykelimi bile yaptirabilirsiniz

Yalniz aksamlari ziyaretime gelmeyin, cevredeki diger komsular ile biraraya gelip sohbet ediyoruz. Onlari gorunce yureginiz agziniza gelebilir. Hatta mermere bile donusebilirsiniz&#33;&#33;&#33;"

Ehu ehu...&#33;&#33;&#33;

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Mar 10 2006, 02&#58;22 AM) [post=293991]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Zuhahahaha&#33;

Vasiyetname:

"Olmeden once son vasiyetimdir, meazirima evdeki koltuk takiminin aynisindan yapin. Beni ziyarete gelenler, evdeki yoklugumu hissetmesinler.

Bu arada teknoloji musade ederse, porselen yemek takimi, mermerden kettle, mermerden tost makinesi, ve gene mermerden bulasik makinesi ile buzdolabi yaptirip bunlari mermer icine yerlestireceginiz jeneratore baglayin. Beni ziyarete geldiginizde hicbirsey eksik olmasin.

En onemlisi, geldiginizde "evinizdeymis gibi hissedin" Cicekleride mermer vazonun icine koyun. Hatta kanepenin bir ucuna mermerden heykelimi bile yaptirabilirsiniz

Yalniz aksamlari ziyaretime gelmeyin, cevredeki diger komsular ile biraraya gelip sohbet ediyoruz. Onlari gorunce yureginiz agziniza gelebilir. Hatta mermere bile donusebilirsiniz&#33;&#33;&#33;"

Ehu ehu...&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
mezarı japon işadamı yaptırmış,adamda para var bide bilirsin japonlar uçukduk biraz.sana gelince e sende az şey istememişsin yani.allah geçinden versin ama geride kalanlara bayagı bir külfet yüklemişsin.iyi bir miras bırakamazsan dediklerin zor valla.sen şimdiden yavaş yavaş birikdirmeye başla yada ufak ufak hazırla tabi arkandan iyi bahsetmeleri için yada vasiyetini bi gözden geçir.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
tek kelimeyle aceyip chan chin chon

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok güzel olmuş ya sanki ev..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Süper olmus ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt