Manisaspor 0-2 Trabzonspor

Sponsorlu Bağlantılar

lazo009

lazo009

Üye
    Konu Sahibi
Manisaspor 0-2 Trabzonspor
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Manisaspor’u 2-0 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor, ilk maçta 9-0 yendiği PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor ile karşı karşıya geldi.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Alper Ulusoy düdük çaldığı mücadeleden galibiyet ile ayrılan taraf 2-0′lık skor ile Trabzonspor oldu.
Bordo mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Serdar Gürler ve 18. dakikada Mustapha Yatabere kaydederken, ev sahibi Manisaspor ise müsabaka boyunca rakip kalede gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 8′e yükselterek liderliğini korurken, Manisaspor ise 3 puan ile son sırada kaldı. Grupta önümüzdeki hafta Trabzonspor, sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Manisaspor ise Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak.

Fırtına’ya 5 Dakika Yetti!

Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortaya Serdar Gürler çok iyi yükseldi. Kale sahası içinde vuruşunu yapan Serdar Gürler, Manisaspor kalecisi Bayram Olgun’u mağlup etti ve kafa vuruşuyla topu ağlara göndermeyi başardı. Mücadeleye rakibine nazaran daha durgun başlayan Trabzonspor, ilk duran topunda 13. dakikada Serdar Gürler ile 1-0 öne geçmiş oldu.

İlk golün yalnızca 5 dakika sonrasında bu kez atak yönüne göre sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici’nin pasında toplabuluşan Serdar Gürler, ortasını kesti. Serdar Gürler’in kale sahasına etkiliortasında topla buluşan Mustapha Yatabare tek vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı ve Manisaspor kalecisi Bayram Olgun’u bir kez daha mağlup ederek skoru 2-0 yaptı.

İlk yarının kalan dakikalarında her iki takım da skoru değiştirecek golü kaydedemeyince soyunma odasına 2-0′lık Trabzonspor üstünlüğü ile gidildi.

Manisa Denedi Ama Olmadı!

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da tempo düşürürken, maç tam anlamıyla bir orta saha mücadelesi haline büründü. Trabzonspor kalesinde zaman zaman tehlikeli olmak isteyen ev sahibi Manisaspor, final paslarında ve son vuruşlarında istediği başarıyı yakalayamayınca aradığı, skoru değiştirecek golü bulmakta zorlandı.

Trabzonspor karşısında skoru değiştirmek adına hamlelerde bulunan Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, mücadeleinin 46. dakikasında Hakan Barış’ı kenara alarak genç oyuncunun yerine Galatasaray’dan kiralık olarak transfer edilen Oğuzhan Kayar’ı oyuna dahil etti ancak Taşkın, bu hamlesinden istediği verimi alamadı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında ev sahibi takım Manisaspor’un çabalarının sonuç vermemesi ve iyi kapanan Trabzonspor’un da kalesinde gole kapatması ile müsabaka 2-0′lık Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Alper Ulusoy***, İlyas Emektar***, Ahmet Ayaz***

TRABZONSPOR: İbrahim***, Salih Dursun**(Dk.79 Sefa**), Aykut**, Medjani***, İshak Doğan**(Dk.46 Musa**), Soner*, Mehmet Ekici**, Özer***, Ferhat*(Dk.46 Fatih**), Serdar***, Yatabare***

MANİSASPOR: Bayram*, Canberk*, Nikola Mikic**, Erdi*, Ümit*, Hakan Turan*, Hakan Barış*(Dk.68 Oğuzhan*), Milijas**, İsmail Köse**, Dimitrov*, Subasic**

GOLLER: Dk.13 Serdar, Dk.18 Yatabare (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk.19 Mikic, Dk.70 Ümit (Manisaspor), Dk.15 Ferhat, Dk.56 Aykut, Dk.58 Salih, Dk.71 Yatabare (Trabzonspor)

kaynak: takaonline
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt