Trabzonspor'da derbi seferberliği

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Trabzonspor'da derbi seferberliği
Aytemiz Alanya zaferiyle tekrardan havaya giren Bordo- Mavili camia, artık gözünü pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisine çevirdi. Trabzonsporlu futbolseverler biletlere büyük ilgi gösterdi. Muharrem Usta ise derbi öncesinde harekete geçti ve kurmaylarına mesajı gönderdi. Yönetim, doping etkisi yaratması için tüm futbolcuların gecikmiş alacaklarını ödemeye karar verdi.


Aytemiz Alanyaspor maçıyla birlikte 6 maçlık galibiyet hasretine son veren Fırtına’da gözler artık pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisine çevrildi. Trabzonspor camiası şimdiden kritik mücadelenin havasına girerken, Bordo-Mavili taraftarlar da erken çıkan biletlere şimdiden büyük ilgi gösteriyor. Trabzonsporlu futbolseverler, karşılaşmanın pazartesi günü oynanacak olmasına rağmen Medical Park Stadyumu’nu doldurmayı hedefliyor. Karadeniz ekibinin patronu Muharrem Usta ise derbi öncesinde doping etkisi yaratması için futbolcuların bekleyen alacaklarını ödemek için harekete geçti.

‘Destek bekliyorum’

Kurmaylarına, “Artık ligde son düzlüğe giriyoruz. Bu dakikadan sonra oyuncuların hiçbir şekilde sorun yaşamaması gerekiyor. Bu nedenle maddi ve manevi olarak tüm ekibimden destek bekliyorum” mesajını gönderen Usta, maç gününe kadar oyuncuların alacaklarını ödemeyi planlıyor.

Hedef Avrupa kupaları

Tarihinin 50. yılı nedeniyle sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, Muharrem Usta döneminde ne Devler Ligi’ne ne de Kupa 2’ye katılma başarısı gösteremedi. Sezon başında yapılan transferler ve planlar nedeniyle bu önemli sezonu ilk 4 içerisinde bitirmeyi amaçlayan Fırtına, gözünü Avrupa biletine dikti. 23. hafta sonunda 36 puanla 6. sırada yer alan ve tüm kredisini tüketen Bordo- Mavililer, artık puan kaybı yaşamak istemiyor.

En önemli silah Jose Sosa

Bordo-Mavililer’in sezon başında Milan’dan transfer ettiği Jose Sosa her geçen gün takıma daha fazla katkı sağlıyor. Arjantinli yıldız, ilk devreye göre takım içerisinde daha fazla sorumluluk alırken oyunu yönledirmesiyle de teknik ekibin yüzünü güldürüyor. 32 yaşındaki futbolcu, eski takımı Beşiktaş karşısında da takımın en önemli silahlarından biri olacak. Sosa, henüz ligde forma giydiği 15 maçta ağları sarsamazken, 3 gol pası verdi.

Hubocan formayı kaptırdı

Medipol Başakşehir maçındaki kötü performansı sonrasında Aytemiz Alanya mücadelesine yedek kulübesinde başlayan Tomas Hubocan, Uğur Demirok’un iyi performansı sonrasında gözden düştü. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, Beşiktaş derbisinde de stoper tercihini Uğur-Durica ikilisinden oluşturacağı öğrenildi. Sezon başında Fransız ekibi Marsilya’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Hubocan’ın geleceği ilerleyen haftalarda belli olacak.
 


Üst Alt