James Cameron Avatar İçin İddialı Konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
James Cameron Avatar İçin İddialı Konuştu!
Usta yönetmen, Avatar'ın devam filmlerinin izleyicinin aklını başından alacağı iddiasında bulundu!



2009 yılında gösterime giren ve görsel anlamda sinemada çığır açan Avatar filminin devam halkaları iddialı geliyor! Usta yönetmen James Cameron, filmin devam olarak gelecek her üç halkanın da izleyicinin aklını başından alacağını temin ediyor!

Önümüzdeki aylarda prodüksiyon sürecine başlanılması beklenen seriye güveni tam olan Cameron hem öykü anlamında hem de grafik anlamda sinema severlerin ağzını açık bırakacak bir deneyim sunmayı hedeflediğini belirtiyor. Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno'dan oluşan senaryo ekibiyle her filmin sahnelerini tek tek planlayan ve verimli bir beyin fırtınasına girişen Cameron; üç filmi de aynı anda hayata geçirme planını sürdürüyor.

Saniyede 60 kare hedefinden vazgeçen Cameron, yeniden 48 kare tercihine dönmüş gibi görünse de, yeni üçlemede yine çığır açıcı görsel denemelerini sürdüreceğini de belirtti. Serinin ikinci halkası 25 Aralık 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Diğer devam halkalarıysa birer yıl aralıklarla gösterime girecek. Anlaşılan o ki sinema severleri yine heyecan verici bir deneyim bekliyor olacak!
 
0MG90

0MG90

Üye
Avatar 4'e kadar götürecekler. Çok saçmaladılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt

Benzer Konular



Üst Alt