Jailbreak sonrası güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Jailbreak sonrası güncelleme
arkadaşlar yeni bir 4s aldım ve ios 5.1 önyüklü geldi ben de 1 hafta sonra absinthe ile untethered jailbreak yaptım ama şimdi 5.1.1'e güncellemek istiyorum ve cydia ile bazı tweaklar kurdum. onlar güncelleme sırasında sorun yaratır mı yoksa restore mi etmem gerekiyor ve yaklaşık 4 gb veri var onlar silinir mi restore yapmadan güncellersem

Önce restore et. Zaten restore sırasında telefonu güncellemiş de oluyorsun. Verilerini pc'ye yedekle. Restore sonrası hiçbirşey yüklemeden Absinth 2.0.4 ile jailbreak yap ve cihazı kullanmaya başla.

direk güncelle birşey olmuyor 3gs de olmamıştı sendede olmaz yani ama tekrardan jb yapıcan ama unutma yaptıqın yedeği tekrar yüklemen lazım jb ile alırsan yedeği tabi

azrock

Üye
5.1'e nasıl JB yaptın? 5.1.1'e var untethered JB.

Epple

Üye
Önce restore et. Zaten restore sırasında telefonu güncellemiş de oluyorsun. Verilerini pc'ye yedekle. Restore sonrası hiçbirşey yüklemeden Absinth 2.0.4 ile jailbreak yap ve cihazı kullanmaya başla.

Bence de önce temiz bi restore et ondan sonra yap derim.

geneluye

Üye
iyi günler ben de burada sormak istedim acaba spot şekilde iphone 4s almak mantıklı mı garanti vb yok ya hani gerekir mi garanti nereyi önerirsiniz? cevap verirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar

iyi günler ben de burada sormak istedim acaba spot şekilde iphone 4s almak mantıklı mı garanti vb yok ya hani gerekir mi garanti nereyi önerirsiniz? cevap verirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar

Sanada hayirli ramazanlar bence garanti olmasi pek onemli degil duzgun kullandinmi garantiye gerek kalmiyo ayrica garanti bisey yapmiyoki ekran kirilsa kullanici hatasi der yollar tus kirilsa kullanici hatasi der yollar vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...