iPhone güncelleme uyarısını nasıl kapatabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
iPhone güncelleme uyarısını nasıl kapatabilirim?
iPhone bir cihaz kullanıyorsanız ve gelen güncelleme uyarılarından bıktıysanız bu yazımız sizler için diyebiliriz. iPhone ve iPadüzerinden gelen güncelleme uyarılarından kurtulmak için birkaç ayar yapmanız gerekmektedir. Bu ayarlardan sonra ise iPhone ve iPad üzerinden gelen güncellemelerden kurtulabilir ve jailbreak yapılmadan iOS OTA güncellemelerini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatmak istiyoruz.

Söylediğimizi gibi bu işlem için cihaz üzerinden hiçbir değişiklik yapmadan uyarıyı kaldırabiliriz. jailbreak yapılmadan iOS OTA güncellemelerini devre dışı bırakmayı anlatacağız..

Apple’ın iOS 5 ve sonrası işletim sistemlerinde sadece internet bağlantısını kullanarak güncelleme işleminin yapılması için OTA güncelleme sistemini yayınladı. Bu sistem ile sadece internet bağlantısını kullanarak güncelleme yapabilir ve kısa süre sonra cihazımızı kullanmaya başlayabiliriz. Bu konumuzda jailbreak olmadan OTA uyarısını nasıl kaldırabiliriz onu göreceğiz..
İphone Güncelleme Uyarıları Nasıl Kapatılır
1. iOS cihazınızdan Safari’yi açın.
2. Safari’nin adres satırına bu GitHub bağlantısını yapıştırın: hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig
3. Bir profil yüklemeniz istenecek. Adımları takip ederek profili yükleyin.
4. Cihazınızı yeniden başlatın.
5. Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme’ye gidin ve yeni güncellemeleri kontrol edin. Cihazınız iOS’un hangi versiyonunda olursa olsun güncel olduğu uyarısını alacaksınız.

Bunun nedeni, yüklediğiniz profilin cihazınızı aslında tvOS beta programına kaydetmesidir. tvOS ile ilgili bir güncelleme olsa da cihazınız bu uyarıyı vermeyecektir. iOS güncellemelerini tekrar almak istediğinizde profili silerek cihazı yeniden başlatmanız yeterli.
 

SeçilmişArda

Üye
Link çalışmıyor
 


Üst Alt