hiç bir işe yaramıyor benim telefonuma aynılarını yaptım telefon açılmıyor en iyisi siz de yapmayın . en yakın servise götürün garanti kapsamına da girmiyor.
burda yazıldıgı gibi herşeyi yapıorum en son emulatru acıp denıldıgı gıbı sırasıyla basıorum ama yalnızca "Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
bole bı yazı cıkıo ve acılmıo hiç bişe.. bir yardım...windows7 kulanıorum ondan kaynaklı olabılırmı neden bu hata?
evet ben de windows 7 kullanıyorum yönetici olarak çalıştırınca oluyor ama jaf çalıştıracağı zaman Not supported Windows version hatası veriyo. illa ki win xp mi kuralım ya bu nedir??
Merhaba Arkadaşlar bende çin malı n97 var bu anlatınızı harfiyen uyguladım searching phone dediğinde telefonu bağlamama rağmen telefonu bulamıyor.Telin driverları yüklü. Ayrıca telefonu bağladığımda 3 seçenek var COM,Bellek,PicBridge hangisini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz?
Bendede şu hatayı verdi Win7 kullanıyorum
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
64bit pclerde bazen sorun çıkarıyor, ayrıca telefonu açma durumunda takılanlar çok kısa bir süre basılı tutarsanız oluyor deneyin olmazsa da telefon açılıyor zaten bir zarar olmuyor...
bende sorunsuz yükleme oldu ancak şöyle bir sorunum var. ekranı dikey posziysondan yatay pozisyona geçirince kran hala aynı şekilde dikey kalıyor telefonun durumuna göre değişmiyor. bu sorunu nasıl halledebilirim
bende sorunsuz yükleme oldu ancak şöyle bir sorunum var. ekranı dikey posziysondan yatay pozisyona geçirince kran hala aynı şekilde dikey kalıyor telefonun durumuna göre değişmiyor. bu sorunu nasıl halledebilirim
5800 dan sıkılmak üzereydimki bu flash geldi sayende harika oldu sana çoook minnettarım hiç para harcamadan nokia c6 sahibi oldum gibi harikasınız verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederim.birde flash player olsa veya skyfire gibi bişey operada mesela neyse çoook teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
tam 5800 dan sıkılmıştım ki bu flash yetişti sayende sana emeklerinden dolayı minnettarım ellerine emeyine sağlık mükemmel
flashwampir arkadaşım normal mode açık bırakmışsın. onu kapat sonra tekrar dene. birde RM klasörünü yanlış yere atmış olabilirsin. program files\nokia\products\RM-XXX (XXX senin telefonun kodu) klasörü içine atacaksın yazılımı.
YARDIM her denennı yaptım hala telfonu flas atamıyorum win 7 de bir türlü olmuyor ama xp olan pcde uyguladıgımda flahş hiç sorunsuz kuruyorum win 7 için tam çalısan yöntem nedır denenlerı yapıyorum olmuyor bır turlu yardımm