Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jaf hack sorun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zat-ı Muhterem
Üye
Konu Sahibi
Jaf hack sorun
Telefona CFW Atmak için JAF Emulatorü açıp go diyorum ama kırmızı ekran açılıp sürekli please waitte kalıyor ana ekran gelmiyor neden olabilir ?
Şehriyar
Üye
jaf emulatörden kasıt pkey mi? kullandığın işletim sistemi ne pc de ?
İlk denediğimde hiç açmıyordu please wait diyip kalıyordu sonra bi kaç gün önce denedim açtı ama yeni donanım buldu dedi driverlerı kurdum şimdi yine please waitte kalıyor
Şehriyar
Üye
resimdeki gibi yap sonra yeniden başlat tekrar bi dene bakalım nolcak
Ben de smart kart yok ki . Ben de PKey emülatör V5 var. Ondan bahsediyorum.
Şehriyar
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak sana 2 tane pkey veriyorum birincisi
Virtual_PKEY_V4(1.98.65) : bu vistada kullandığım pkey çalıştığına eminim kullandım çünkü
Virtual_PKEY_v12 : win 7 de çalışan pkey bunuda deneyebilirsin şuan kullanıyorum çalışıyor..
bak sana 2 tane pkey veriyorum birincisi
Virtual_PKEY_V4(1.98.65) : bu vistada kullandığım pkey çalıştığına eminim kullandım çünkü
Virtual_PKEY_v12 : win 7 de çalışan pkey bunuda deneyebilirsin şuan kullanıyorum çalışıyor..
========> bu da yaması.. bunu C:\Program Files\ODEON\JAF\ dizinine kopyala
===========> bunlar driver
bunları windows,system,system32 klasörlerinin hepsinin içine kopyala gitsin ama system32 ye kopyaladığından emin ol
==========> buda pkey bunu vermiştim ama yine veriyim dedim.. bunları yükledikten ve yerlerine kopyaladıktan sonra hala sorun çıkıyorsa artık napacağımı bende bilmiyorum
kolay gelsin..