JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
olmuyor kardeşim error reading boot data hatası veriyor kafayı yicem ya.....

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
özür dilerim...searching for phone yazıyor sonra found diyo sonra 1 dakka bekleyip''error reading boot phone'' hatası veriyor sonra telefon başlıyor şarj almaya....böyle hata alan yok mu hiç...sizin verdiğiniz her yöntemi yaptım ama olmadı....

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim...searching for phone yazıyor sonra found diyo sonra 1 dakka bekleyip''error reading boot phone'' hatası veriyor sonra telefon başlıyor şarj almaya....böyle hata alan yok mu hiç...sizin verdiğiniz her yöntemi yaptım ama olmadı....

searching for phone yazıyor kalıyorsa kabloyu çıkar ve tak hocam o anda. mutlu haberini bekliyorum :oke:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
olmuyor hocam pm attım cevaplarsan sevinirim....

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam dediğini anlamadım ki. searching for phone da bende de çok kaldı ekran beyaz öylece kalıyor. dediğim gibi o kısımda kalırsan kabloyu çıkar ve tak bu kadar.

wildcovboy

Üye
ya arkadaşlar bende OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programını açıyorum GO diyorum ERROR: Not supported Windows version yazıyor lütfen yardım ya :(

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bende OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programını açıyorum GO diyorum ERROR: Not supported Windows version yazıyor lütfen yardım ya :(

sağ tık özelliklerden uyumluluğa gir win xp sp3 ü seç kardeşim :oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
windows 7 nasıl yapıcam error veriyor dll

maxiser

maxiser

Üye
Saved winscard.dll to: C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version hatası alıyorum yardım eder misiniz?

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Saved winscard.dll to: C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version hatası alıyorum yardım eder misiniz?

winscard hatası için ilk mesajda anlatmışım. diğer hatan ise uyumlulukla alakalı. OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programına sağ tık özellikler uyumluluk winxp sp3 ü seçersen sorunun hallolur kolay gelsin ;)

maxiser

maxiser

Üye
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)...ya arkadaşlar jaf bir türlü açılmıyor?herşeyi sırasıyla yaptım.kurulumu filan doğru yaptım ama nerde yanlış yaptım bir türlü bulamıyorum?bu hata ne demek anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)...ya arkadaşlar jaf bir türlü açılmıyor?herşeyi sırasıyla yaptım.kurulumu filan doğru yaptım ama nerde yanlış yaptım bir türlü bulamıyorum?bu hata ne demek anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

eğer dediklerimi yaptıysan ve bu hatayı aldıysan yapabilecek bir şeyim yok kusura bakma arkadaşım :hmmm.

maxiser

maxiser

Üye
Mustafa teşekkür ederim yardımın için.Her yolu denedim ama açamadım şu jafı windows 7 de yeniden kurup açan bir arkadaş varsa bana nasıl yaptığını anlatsın lütfen.Jaf la ilgili bütün konulara baktım uyumluluk sorunlarına filan ama açamadım.2gündür açamıyorum zaten bundan önce en az 5 kere yükledim ve kaldırdım bu jafı sorun yoktu,ama ne olduysa bu 2 gündür açamıyorum.jafın yeni versiyonu çıktıda haberimiz mi yok acaba.konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.hoşçakalın...

emre400642

Üye
winscard hatası için ilk mesajda anlatmışım. diğer hatan ise uyumlulukla alakalı. OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programına sağ tık özellikler uyumluluk winxp sp3 ü seçersen sorunun hallolur kolay gelsin

demişşin ama OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 yine desteklemiyo :allalla:

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
winscard hatası için ilk mesajda anlatmışım. diğer hatan ise uyumlulukla alakalı. OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programına sağ tık özellikler uyumluluk winxp sp3 ü seçersen sorunun hallolur kolay gelsin

demişşin ama OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 yine desteklemiyo :allalla:

Sağ tık özelliklerden bu resimdeki şekilde ayarladın ve sorun verdi öyle mi o zaman windows uyumluluk sorunu değildir o

katates

katates

Üye

böyle bir hata alıyorum ?

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
eveti tıklayacaksın zannediyorum driverlarını yüklerken gecikme olmuş.

blueyes42

Üye
arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum iş yerindeki bilgisayardan bile yaptım olmadı c5-03 rm-697 jaf bir türlü telefonu görmüyor usb takınca şarj oluyor o yüzden formda arkadaşlar power button deyince tak dediler yaptım yine olmadı bilgisayara format attım olmadı bilgisayarın bütün usblerini denedim çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin.

Üst Alt