JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum iş yerindeki bilgisayardan bile yaptım olmadı c5-03 rm-697 jaf bir türlü telefonu görmüyor usb takınca şarj oluyor o yüzden formda arkadaşlar power button deyince tak dediler yaptım yine olmadı bilgisayara format attım olmadı bilgisayarın bütün usblerini denedim çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin.

c5 için bir şey diyemeyeceğim hocam bi bilgim yok kusura bakmayın :(

ugur.diker

Üye
n97 22.0.110 icin hack koruması var mı acaba

onar58

Üye
Jaf da telefon seçiniz bölümünde yok ne yapmalıyım Lütfen yardım Cihz kapandı açılmıyor

miyelin

Üye
hocam bende bbp mcu deki cmt dosyasını görmüyor bi yardım etseniz ne yapmalıyım?|-)

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
CNT den bahsediyorsan gerek yok bildiğim kadarıyla onun yanmasına. MCU PPM ve APE nin yanması yeterli ;)

miyelin

Üye
keşke cnt olsa işte mcu, dosyaları hiç görmüyor jaf da sorun desem bir sürü jaf programı denedim nokianın orj. dosyalarını indirdim firmware ile yine olmadı onu bile görmedi. daha c6 fw sini kurmuştum sora orjnal yazılıma döndüm şimdi tekrar cwf yüklim diğince mcu nun cmt dosyasını bi türlü gösteremedim. ceva için teşekkürler.:hmmm

miyelin

Üye
c00 dosyasının uzantısını c0r yaptım oldu yapamayanlara belki faydası olur..

jublomo22

Üye
:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:Mcu kutucuqunu tıklıyorum klasör sec diyo hepsine bakıyorum ama bisi bulamıyorum ne yapıcam acil yardım:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

lafbaz

Üye
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
alıyorum ya :S

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

fusa

Üye
benim pc windows vista her şey tamam go diyorum box hatası geliyo box driverini kurdum yine geliyo box hatası onda bi sorun yok heralde tamam deyince geçiyo ama ben telefon kapalı haldeyken 1 kere açma kapama tuşuna basınca yeni donanım bulundu diyo 3 seçenek çıkıyo
1-)donanınım yazılımını otomatik yükle (önerilen)
2-)daha sonra sor
3-)bu aygıt için bu iletiyi bir daha gösterme
otomatik olarak yükle deyince kendisi windows update e bakıyo bişey bulamadan sonlanıyo her basışımda donanımı yüklemeye çalışıyo nasıl halledicem ben bu sorunumu ?

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
selamun aleykum jaf listesinde benim telefon yok yardım edebilir misiniz! (C5-03)

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi

ergin2

Üye
aynen aynı sorun bnd de geliyor yardım edin :S

The Patriot

The Patriot

Üye
Deniyorum teşekkür ederim.

aydinbisi