JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

emr-erock

emr-erock

Üye
sen sağol.ama hangi konularda böyle yapmışım gerçekten anlamadm .d

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

emr-erock

emr-erock

Üye
jafta ''cant make imei backup'' hatası alıyorum abi. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım yardım edermisin...

--------------- Ekleme ---------------

crt'yi kaldırmayı unutmuşum bugün bayabi aksiyon yaşadımda dalgınım :islik

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

mrtyzc

mrtyzc

Üye
selam arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun yoksa kıracak bu telefonu herşeyi anlatıldıgı gibi yapıyorum yükleme bitiyor sonra benim telefonun ekranı beyaz oluyor ortada nokia yazıyo onun üzerrinde de local mode vazıyor en üstte de telefonun versiyonu yazıyor öyle kalıyor telefon kafayı yiyecegim yardım lütfen

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun yoksa kıracak bu telefonu herşeyi anlatıldıgı gibi yapıyorum yükleme bitiyor sonra benim telefonun ekranı beyaz oluyor ortada nokia yazıyo onun üzerrinde de local mode vazıyor en üstte de telefonun versiyonu yazıyor öyle kalıyor telefon kafayı yiyecegim yardım lütfen

özel mesaj atmışsın kontrol et arkadaşım cevap attım :oke:

dopploçu

Üye
sağolasın nadir hocam. sende olmasan teşekkür edecek yok.

zaten bu nadir denen eleman her halta teşekkürü basıyor.Adam dosyalar çalışmıyor diyor başka konuda bu arkadaş hemen teşekkürü basmış bu kadar kasmaya bence gerek yok forum çöplük olmuş zaten bebe belikle forum yönetilirse olacağı budur!!

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu nadir denen eleman her halta teşekkürü basıyor.Adam dosyalar çalışmıyor diyor başka konuda bu arkadaş hemen teşekkürü basmış bu kadar kasmaya bence gerek yok forum çöplük olmuş zaten bebe belikle forum yönetilirse olacağı budur!!

iyide bunu neden burda söylüyorsun ben mi yapıyorum bu hareketi :ehe şikayetçiysen nadir hoca orda ona yaz :d:
ayrıca ben alıştım sende alışırsın. bana da çok saçma geliyor. mesela bir konu yayınladın arkasına biri teşekkür ediyor sonra yayınlayan kişi ben teşekkür ederim diyor bu çok saçma geliyor ama durum böyle. mesela hiç unutmam mayıs 2010 üyesi bir arkadaşın yazdığı mesajlara dikkat etmiştim temmuzda adam 2 ayda iki bini geçkin mesaj yazmış bu nasıl oluyor işte böyle oluyor. her neyse alışırsın alışırsın :D

m17

m17

Üye

Bu seçenekler yapılı şekilde go diyorum.

Ama hata veriyor.

masaüstü icondan giriyorum bu sefer ayrı bir hata veriyor.

JAF programını yüklesem gerisi kolay..

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi

Bu seçenekler yapılı şekilde go diyorum.

Ama hata veriyor.

masaüstü icondan giriyorum bu sefer ayrı bir hata veriyor.

JAF programını yüklesem gerisi kolay..

jaf programını yeniden kurmayı denediniz mi hocam

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım işletim sistemimi win7'den xpye bile çevirdim defalarca tekrar kurdum olmuyor..

kurduğun jaf programı mı bozuk acaba. benim paylaştığımı indirip dener misin

osmanpasa

osmanpasa

Üye
windows 7 de çalışmıyor

mutlu1979

Üye
eyvallah kardeşimmmmmm

osmanpasa

osmanpasa

Üye
çalışıyor arkadaşım ben nasıl kullanıyorum.

Ben Vistada kullanıyorum ama windows 7 de çalıştırmayı başaramadım. Sorunun birini çözüyorum başka sorun çıkıyo. Varsa elinde windows 7 de çalışan ayarları hazır yapılmış bir jaf ver linkini de kullanalım. Büyük bir hayır işlemiş olursun.

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
şu an xp kullanıyorum. win7 ye geçince neler yaptığımı anlatırım :oke:

halil_ibraam

Üye
Arkadaşım işletim sistemimi win7'den xpye bile çevirdim defalarca tekrar kurdum olmuyor..
ÖNCE MASAÜSTÜNE İNDİRDİĞİN DOSYALARI AT SONRA JAF KULLANIMI ben de denedim olmuyor çözüm ???????????????????????

AlpReis

AlpReis

Üye
Muhteşemsin muhterem çok teşekkürler

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
teşekkürler!!!

Üst Alt