JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

WoodPecker

Üye
TeşekkürLer Konu İçin..

mrmelodi

Üye
bende win7 kullanıyorum aynı hata ile karşılaştım sorunu cözen arkadaş varsa lütfen yazsın

ışık_22

ışık_22

Üye
saol

byibo

byibo

Üye
arkdaslar şu jafta anlamadığım olay şu hackli cfwleri hangi klasore aatıp değiştirmeye onaylayıp kurucaz c :/program files/nokia/products/rm-356 ya mı atıcaz yoksa obur C:\Program Files\Common Files/Nokia/Products/RM-356 dakinemi atıcaz bilen varsa anlatabilir mi

byibo

byibo

Üye
baktım ama sorun anlattığım şekilde cfw yi atıyorum ama local modede takılıp kalıoo normal modeyi tıklayıncada bidaha açılmıo telefon.sorun nerde olabilir acaba

ilhanbey

Üye
ÖNCE MASAÜSTÜNE İNDİRDİĞİN DOSYALARI AT SONRA JAF KULLANIMI
* *
1- JAF Emulator İle Açın

*
*2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.)
Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da
İşaretleyin. CRT308 deki işareti kaldırın

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Olarak Değiştirdiğiniz
Dosyayı Seçin.
5800XM Kullananlar: RM-356_51.0.006_prd.core.C0r Seçin.
5530XM Kullananlar: RM-504_31.0.005_prd.core.C0r Seçin

5- PPM Tıklayıp
5800XM Kullananlar: RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.
5530XM Kullananlar: RM-504_31.0.005_prd.rofs2.V06 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
5800XM Kullananlar: RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
5530XM Kullananlar: RM-504_31.0.005_007_000_U001.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun
Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını
Kesebilirsiniz ALINTIDIR.

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
baktım ama sorun anlattığım şekilde cfw yi atıyorum ama local modede takılıp kalıoo normal modeyi tıklayıncada bidaha açılmıo telefon.sorun nerde olabilir acaba
local modda kaç dakika kalıyor 20 dakika falan beklemeyi denedin mi ??

byibo

byibo

Üye
hayir beklemedim o kadar onceden hemen atiordum oluyordu simdilerde olmuor anlamadim bi kac pcde yaptim olmadi ..

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
hayir beklemedim o kadar onceden hemen atiordum oluyordu simdilerde olmuor anlamadim bi kac pcde yaptim olmadi ..

local modda kalsın kapanmasını bekle hocam olmazsa başka bi şekilde çözeriz sorununu :oke:

mali_47

Üye
arkadaşlar benim bilgisyarda C:\Program Files\Common Files\Nokia\(DataPackage\Products\RM-356)
C:\Program Files\Nokia\(Phoenix\Products\RM-356)
parantez içindeki konumlar yok nasıl yapacağım bilgiasi olan varmı

emr-erock

emr-erock

Üye
haclemekle ne alakası var anlamadım ya :S

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
emr-erock

emr-erock

Üye
konuya bakıp ne olduğunu anlamayan bir sen varsın demek ki herkes âlim bir sen değilsin !!
konuya baktığımda ne olduğunu anladım versiyon atmayı anlatıyorsun..hacklemekle ne alakaı var bunun...Sen Alimsen bilmiyorum artık anlat ozaman alakayı bana madem burası forum...

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
konuya baktığımda ne olduğunu anladım versiyon atmayı anlatıyorsun..hacklemekle ne alakaı var bunun...Sen Alimsen bilmiyorum artık anlat ozaman alakayı bana madem burası forum...

benim sana bi şey anlatma gibi bi derdim yok. her konuya girip bilmişlik yapıyorsun millet senin yüzünden ban yiyor. sinirlerimi bozuyorsun. çek git sana açıklama yapmak zorunda değilim ben.

--------------- Ekleme ---------------

millet bu işi hacklemek için yapmıyor mu ?? milletin derdi versiyon değil hackli hazırlanmış cfw leri yüklemek. bu kadar takıldıysan değiştiriyorum daha da girme benim konuma.

emr-erock

emr-erock

Üye
benim sana bi şey anlatma gibi bi derdim yok. her konuya girip bilmişlik yapıyorsun millet senin yüzünden ban yiyor. sinirlerimi bozuyorsun. çek git sana açıklama yapmak zorunda değilim ben.

--------------- Ekleme ---------------

millet bu işi hacklemek için yapmıyor mu ?? milletin derdi versiyon değil hackli hazırlanmış cfw leri yüklemek. bu kadar takıldıysan değiştiriyorum daha da girme benim konuma.

*Benim niyetim kavga filan etmek değil arkadaşım.Ters Ters konuşup ortamı geren sensin...^^

*Ayrıca bak ben kimseye bilmişlik taslamıyorum demek istediğim şeyi anlamıyorsun...Kimse benim bilmişliklerim yüzümden ban yemiyor.(AKSİNE)Senin Gibi İnsanlara laf anlatmaya çalıştığım ve düzgün konuştuğum halde bende banlanıyorum...!!!^^

*SIRF BİRŞEYLER BİLİNİYOR DİYE KİM BAN YEMİŞ...

*Ben bu konuya telefonu nasıl hacklicemi örenmek için girdim.konunun adını öyle bir yazmışsın ki..^^Anlatılan şeyin hackle alakası yok((BELKİ BİYERLERE HACKLENMİŞ FW LİNKİ KOYMUŞSUDUR DİYE BAKTIM ODA YOK..!!!^^))

*Evet millet bu işi haklemek için-((de))(Hacli FW flaşlama nekadar hacklemek oluyorsa) yapıyor ama millet sadece hacklemek için yapmıyor..!^^

*Sen burda böle ters ters konuşmaya devam edersen ve forum kurallarına uymazsan tabi ban yersin BUNDA BENİM SUÇUM NE...!^^

*Ayrıca dikkatini çekerim burası bir FORUMDUR ve sen açtığın konun alakasını belirtmeye mecbursun...

Bu arada konun adı bu sefer isabet olmuş düşünebildiğine sevindim...^^
Sen cevap yazmadığın sürece bidahada konuna girmem merak etme :op:

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html

açtığım bu konu linkteki konuyla ilişkiliydi açılma tarihlerine bakarsan. bir çok kişi sorun yaşıyordu ve o konu hack işlemiyle ilgili olduğu için o başlıkla açılmıştı. ama o konu gerilerde kalmış. sonradan başlığı değiştirme gereği duymadım çünkü kimseden böyle bi talep almadım. sende her konuda böyle yaptığın için tepki gösterdim. neyse iyi düşünceyle söylediğini düşünmek istiyorum. sağol uyarın için... :oke:

Üst Alt