<!--QuoteBegin-_GiTaRisT_@Nov 4 2005, 11:24 PM jackjack kim yaw.. D
tanımıom ama hayırlı olsun..
[post=203893]Quoted post[/post]
[/quote]
kimmiş bu arkadasımız actığı konulara baktım baya yararlı biri ama pek nadir görünen bir arkadaşımız sahsen tanımıyorum ve hiç net ortamında görüşmedim
ama emeği baya fazla
selam kardeş
Originally posted by ChaLLenGeR+Nov 5 2005, 12:07 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(ChaLLenGeR @ Nov 5 2005, 12:07 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Haberci@Nov 4 2005, 11:55 PM Bu arkadaşımızı tanımak istiyorsanız Aşşağıdaki linke tıklayınız lütfen
833 mesaj göndermiş sizler gibi yararlı bi arkadaş Nokia symbian-S60 konusunda sitemize faydalı olmuş bir üyemiz
Sitede popüler olmaması yararlı olmadığı anlamına gelmiyor.
Hemen her konuya katılmak yerine kendi amacı doğrultusunda işini yapmış ve çok yararlı çalışmalar ortaya çıkarmış.. Konularını biraz incelemek, yaptığı katkılar ve harcadığı mesai konusunda daha iyi fkir verecektir..
Fırsattan istifade yaptığı tüm katkılar için kendisine tekrar teşekkür ediyorum..
Podyum mu aga burası??? İlla da adamın her dakika kendini göstermesi mi lazım?
-Tebrik ederim jackjack...gerçekten siteye faydalı ve sevilen bir kardeşimiz ayın üyesi seçilmiş çok sevindik..yönetim çok iyi bir seçim yapmış..jackjack'e eklediği e-booklar için bir kez daha teşekkür ederim...
konu tebrikten şaştı jackjack i tanımaya kadar geldi....Konu nerdeyse "JackJack" i tanıyalım olacak...Ben kendisini tanıyorum tekrar tebrik ediyorum....
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, bu konunun varlığından bile haberim yoktu chawush haber verdi. Walla nete okuldan giriyorum. Yatılı bir okuldur kendileri. Ayın üyesi seçildiğimi öğrenince çok sevindim. Walla ne diyeceğimi bilemiyorum. Herkese teşekkürler