jackalmami hakkındaki düşünceleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
Şey ya senin adın neydi?M.. ile mi başlıyodu,bi de yaşın kaçtı?şaka şaka :ehe ismi Muhammed,20 yaşında,askere gitmek için gün sayan veya saymak zorunda olan,muhabbeti güzel bir kardeşim.İlk mesajini "dogru mu?" diye atan ve daha sonrasinda kisaca sohbet ettigim bir kardesim :)muhabbeti güzeldir,her ne kadar cok fazla dindar degilim dese de bana göre dindar olan bir dostum.ee alçakgönüllülük böyle bir şey işte :)

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Şey ya senin adın neydi?M.. ile mi başlıyodu,bi de yaşın kaçtı?şaka şaka :ehe ismi Muhammed,20 yaşında,askere gitmek için gün sayan veya saymak zorunda olan,muhabbeti güzel bir kardeşim.İlk mesajini "dogru mu?" diye atan ve daha sonrasinda kisaca sohbet ettigim bir kardesim :)muhabbeti güzeldir,her ne kadar cok fazla dindar degilim dese de bana göre dindar olan bir dostum.ee alçakgönüllülük böyle bir şey işte :)

Sayende adımı ve yaşımı da öğrendik, çok sağol :d:

Forumda aktif olduğumu bari yazmamışsın, sevindim :D

Teşekkür ederim kardeşim :tebessüm:

paradox07

paradox07

Üye

Sayende adımı ve yaşımı da öğrendik, çok sağol :d:

Forumda aktif olduğumu bari yazmamışsın, sevindim :D

Teşekkür ederim kardeşim :tebessüm:

forumda aktif olduğunu yazmama gerek var mı:) bilen biliyor zaten :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Forum da aktifliği kadar değer bulan , arkadaşlarıyla iyi anlaşan sevimli bir kardeşimiz. :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ikili ilişkilere deger veren forum arkadaşliklarini gercek hayata taşiyabilen icten, samimi ve saygili bir kardeşim. Ama biraz tezcanli galiba:D

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
ikili ilişkilere deger veren forum arkadaşliklarini gercek hayata taşiyabilen icten, samimi ve saygili bir kardeşim. Ama biraz tezcanli galiba:D

Neye dayanarak böyle söylediğini öğrenebilir miyim abi. Arabayı hızlı kullanıyorum diye mi ? ama o kadar hızlı kullanmadım :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Saygı ve sevgi dolu birisin Muhammed her zaman böyle kal inşallah...

maxirabit

maxirabit

Üye
Zamanla tanıyacağım bakalım:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:bilmm

cukuleaks

Üye
Selamınaleykum.

codblackops2

codblackops2

Üye
iyi haxball oynayan yaz tatilinde gececilerde bolca vakit geçirdiğim biri,sohbetinin iyi olduguna dair duyumlar aldım :naughty:

Aksine ben ne konuşacağımı bilemem kalırım böyle,özellikle telefonda :D
Tarık ve Fatihe sorabilirsiniz :D

Öhö öhö neyse konumuza gelirsek,sohbeti iyi birisi,samimi ,canayakın ,birisin :op:

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
iyi haxball oynayan yaz tatilinde gececilerde bolca vakit geçirdiğim biri,sohbetinin iyi olduguna dair duyumlar aldım :naughty:

Aksine ben ne konuşacağımı bilemem kalırım böyle,özellikle telefonda :D
Tarık ve Fatihe sorabilirsiniz :D

Öhö öhö neyse konumuza gelirsek,sohbeti iyi birisi,samimi ,canayakın ,birisin :op:

Doğru söze abdest bozulur :D

Eyvallah kardeşim :op:

Bu arada teşekkür ederiz. Bölüm senin sayende açıldı ne de olsa :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt