jackalmami
Üye
Akşam daha farklı yorum yazacağım tamam .![]()
Kesin akşama kadar delil toplayacak

Akşam daha farklı yorum yazacağım tamam .![]()

ismi Muhammed,20 yaşında,askere gitmek için gün sayan veya saymak zorunda olan,muhabbeti güzel bir kardeşim.İlk mesajini "dogru mu?" diye atan ve daha sonrasinda kisaca sohbet ettigim bir kardesim
muhabbeti güzeldir,her ne kadar cok fazla dindar degilim dese de bana göre dindar olan bir dostum.ee alçakgönüllülük böyle bir şey işte 
Şey ya senin adın neydi?M.. ile mi başlıyodu,bi de yaşın kaçtı?şaka şakaismi Muhammed,20 yaşında,askere gitmek için gün sayan veya saymak zorunda olan,muhabbeti güzel bir kardeşim.İlk mesajini "dogru mu?" diye atan ve daha sonrasinda kisaca sohbet ettigim bir kardesim
muhabbeti güzeldir,her ne kadar cok fazla dindar degilim dese de bana göre dindar olan bir dostum.ee alçakgönüllülük böyle bir şey işte
![]()

Sayende adımı ve yaşımı da öğrendik, çok sağol
Forumda aktif olduğumu bari yazmamışsın, sevindim
Teşekkür ederim kardeşim![]()
bilen biliyor zaten 
forumda aktif olduğunu yazmama gerek var mıbilen biliyor zaten
![]()

Forum da aktifliği kadar değer bulan , arkadaşlarıyla iyi anlaşan sevimli bir kardeşimiz.![]()

ikili ilişkilere deger veren forum arkadaşliklarini gercek hayata taşiyabilen icten, samimi ve saygili bir kardeşim. Ama biraz tezcanli galiba![]()

Saygı ve sevgi dolu birisin Muhammed her zaman böyle kal inşallah...

inşallah abim.. Nerelerdesin sen yahu, özlettin![]()
Sağol kardeşim, ben hep buralardayım da denk gelemedik sanırım Muhammed. 
Zamanla tanıyacağım bakalım![]()

Sağol kardeşim, ben hep buralardayım da denk gelemedik sanırım Muhammed.
![]()

: 
kapım sizin gibi dostlara her zaman açıktır kardeşim, ne zaman istersen.
Müsait olduğum bi zaman özelden kapını çalarım abi

Selamınaleykum.

kapım sizin gibi dostlara her zaman açıktır kardeşim, ne zaman istersen.![]()

iyi haxball oynayan yaz tatilinde gececilerde bolca vakit geçirdiğim biri,sohbetinin iyi olduguna dair duyumlar aldım
Aksine ben ne konuşacağımı bilemem kalırım böyle,özellikle telefonda
Tarık ve Fatihe sorabilirsiniz
Öhö öhö neyse konumuza gelirsek,sohbeti iyi birisi,samimi ,canayakın ,birisin![]()