Şair ruhlu Kardeşim. Severim kendisini lâkin düşüncelerimi ibraz edebilecek kadar iyi tanımıyorum. Tanıdığım kadarı ile ''Süper'' bir İnsan.

Eyvallah Kardeşim, amin.
Aynısını ben de sana iletiyorum abi. Fazla tanımasam bile süper ötesi bir insana benziyorsun. Ve öylesinde...
Allah hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin![]()
ama anladım ki o başka. Bunu bu forumda ki herkes anlayabilir 5 dakikalık sohbetiyle kendini size sevdirebilecek bir yapıya sahip...Evlerimiz yakın olsa yediğim içtiğim ayrı gitmeyecek, kardeşim değil öz kardeşim kadar bana yakın, şartlar ne olursa olsun daima destekçim olan gerçek bir dost. Güzel günlerimiz oldu kardeşim seninle az mı gececilerde tek kaldık seninle, az mi dertleştik seninle hayatımı açtığım herşeyimi anlattığım en değerli ender insanlardan birisin kardeşim. Yeri geldi abim oldun yardım istedim düşünceni sordum ne yapmalıyım diye, yeri geldi çocuk oldun arkandan koştum yeri geldi arkanı topladım ama nedense senden hiç sıkılmadım daima yanında oldum sadece bu forumda değil bu hayatta kardeşimsin yandaşımsın... Daha yazacak çok şey var ama diğer insanların bu kadarını bilmesi yeterli. Seviyorum seni kardeşim...Çok ince espirleri var ve bazen bunu kimse anlamiyo
Ama onunla adam akilli sohbet etmek ve konuşmak istiyorsan kafan yerinde olmali
Onun haricinde gececilerde bana eşlik eden ve 2 günde benim tarafindan sevilen biri![]()
![]()

Allah Allah!! Döktürmüşsün abiNerden başlasam bilemiyorum. Ilk tanışmamız gececilerden haxball'a uzanan, sohbetin başlangıç konusu nicki oldu ben samimi şekilde yaklaştım o da saolsun o kadar içten ve samimi yaklaştıki mesajlarıyla korktum ne oluyoruz diyeama anladım ki o başka. Bunu bu forumda ki herkes anlayabilir 5 dakikalık sohbetiyle kendini size sevdirebilecek bir yapıya sahip...Evlerimiz yakın olsa yediğim içtiğim ayrı gitmeyecek, kardeşim değil öz kardeşim kadar bana yakın, şartlar ne olursa olsun daima destekçim olan gerçek bir dost. Güzel günlerimiz oldu kardeşim seninle az mı gececilerde tek kaldık seninle, az mi dertleştik seninle hayatımı açtığım herşeyimi anlattığım en değerli ender insanlardan birisin kardeşim. Yeri geldi abim oldun yardım istedim düşünceni sordum ne yapmalıyım diye, yeri geldi çocuk oldun arkandan koştum yeri geldi arkanı topladım ama nedense senden hiç sıkılmadım daima yanında oldum sadece bu forumda değil bu hayatta kardeşimsin yandaşımsın... Daha yazacak çok şey var ama diğer insanların bu kadarını bilmesi yeterli. Seviyorum seni kardeşim...

Allah Allah!! Döktürmüşsün abi![]()
Nerden başlasam bilemiyorum. Ilk tanışmamız gececilerden haxball'a uzanan, sohbetin başlangıç konusu nicki oldu ben samimi şekilde yaklaştım o da saolsun o kadar içten ve samimi yaklaştıki mesajlarıyla korktum ne oluyoruz diyeama anladım ki o başka. Bunu bu forumda ki herkes anlayabilir 5 dakikalık sohbetiyle kendini size sevdirebilecek bir yapıya sahip...Evlerimiz yakın olsa yediğim içtiğim ayrı gitmeyecek, kardeşim değil öz kardeşim kadar bana yakın, şartlar ne olursa olsun daima destekçim olan gerçek bir dost. Güzel günlerimiz oldu kardeşim seninle az mı gececilerde tek kaldık seninle, az mi dertleştik seninle hayatımı açtığım herşeyimi anlattığım en değerli ender insanlardan birisin kardeşim. Yeri geldi abim oldun yardım istedim düşünceni sordum ne yapmalıyım diye, yeri geldi çocuk oldun arkandan koştum yeri geldi arkanı topladım ama nedense senden hiç sıkılmadım daima yanında oldum sadece bu forumda değil bu hayatta kardeşimsin yandaşımsın... Daha yazacak çok şey var ama diğer insanların bu kadarını bilmesi yeterli. Seviyorum seni kardeşim...

Biliyorum
Gerçekler Uğur'um.

Biliyorum![]()

Sevdigim insanlara yazacak hic bisey bulamiyorumForumda takilma sebeplerimden birisin sen de abim
![]()
![]()

sıkıntı yok biz biliyoruz
Sevdiğin insanlara yazamamak çok kötü bilirim ben daha kimlere neler neler yazmak istiyorum ama olmuyor![]()

Eyvallah kardeşim bizde seni seviyoruzSevdigim insanlara yazacak hic bisey bulamiyorumForumda takilma sebeplerimden birisin sen de abim
![]()
![]()

Ama bana yazdın
Sevdiğin insanlara yazamamak çok kötü bilirim ben daha kimlere neler neler yazmak istiyorum ama olmuyor![]()

Kaliteli sohbeti, efendiliği ve bilgisiyle arkadaşlığıyla onur duyulacak bir insandır![]()

İnş. ünv.De görüşünce bol bol söyleriz abim![]()
![]()
![]()

laaaanngg... Sumsuğu godummu zıngıldatırım![]()