J200F Ağ Kayıtlı Değil

Sponsorlu Bağlantılar

nfstutkunu

Üye
    Konu Sahibi
J200F Ağ Kayıtlı Değil
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar..

Samsung J2 telefonuma daha önceden imei atılmıştı. Sorunsuz kullanıyordum. Telefonum yavaşladığı için format atmak istedim. İnternette stock rom atıldığını gördüm aynı şekilde uygulama yaparak sorunsuz stock rom attım telefonuma. Sonrasında uygulamaların kurulumunu yaptım. Birini arayacağımda ağ kayıtlı değil hatası verdi. Operatörleri ara felan diyorum ama yok hiç bir şekilde çözülmüyor. İmei kısmına girdim atılan ime gözüküyor sorun yok ama arama yapmıyor şebeke görmüyor bana yardımcı olur musunuz?
 


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Telefonun internet ayarlarını yaparsanız belki çözümü olabilir. Bunun için arama ekranına *100# yazın , açılan menüde ayarları seçeneğinin numarası yazıp gönderin . Bir menü daha açılacak tüm ayarlar yazan numarayı gönderin.

Şu marka model telefonunuziçin ayarlar gönderilecektir yazacak. Gelen ayarlsrı kaydedin. Umarım olur.
 

Bbmobile

Kapalı Hesap
Çakma imei olarak satılan telefona format atılmaması gerekiyor uzman birinin görmesi gerek
 
arslan3332

arslan3332

Üye
Böyle durumlarda tavsiyem twrp üzerinden komple yedek alıp saklamak eğer komple alıp uğraşamam dersen yalnızca efs yedeği alıp saklaman gerekirdi. Şuan başına gelen durum büyük ihtimalle modlu modem dosyaların(imei) uçtu yerine eski kapanmış ve kayıtsız olan imei numaran geldi. Eski çalışan imeini biliyorsan karşılaştır bilmiyorsan BTK üzerinden şuanki imeini sorgulat klon vs. yazıyorsa kapanmıştır. Geçmiş olsun
 


Üst Alt