*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Vay be..
Telefonunuzun değerini bilin. Daha doğrusu LG'nin. Helal olsun diyorum..

Optimus Black ile aynı donanıma sahip Galaxy SL modeli var bende de. Ama samsung sağolsun gingerbread' de bıraktı gitti telefonu..

Orjinal 3.x kerneli de var ohh, tadından yenmez :)

Abi ben hep diyorum lg nin değerini bilin diye bazı arkadaşlar lg yazılımı geç verdi diyo bende samsung hiç vermedi diyorum ama kabul etmiyolar lg hep kötüymüş yazılımı geciktiriyomuş :ehe

• Beğen
Tepkiler: ofpistan

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İnsanlar hep böyledir takılma sen :)
LG ics çıkartır, niye jb çıkarmıyor derler..
Jb çıkartır, e hani lime pie derler :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar

tuncay_65

Üye
ya yükledimde telefonu çevirdiği zaman ekran dönmüyor...

matrixburak

Üye
V30B yükledim adobe flashplayer yok ve yükleyemedim nasıl yükleyebilirim

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
V30B yükledim adobe flashplayer yok ve yükleyemedim nasıl yükleyebilirim

Kardeş adobe flash playerin 115.12 olan sürümünü yükle android internet uygulamaları kısmında var forumda flash player lar :good:

matrixburak

Üye
  • Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
ben bu sürümü hic begenmedim 28c ayni .

- - - Eklendi - - -

not bu jealybeanlar da beğenmiyorum ics cok guzek ama o ufak hatalarda olmasa mükemmel olucak:)

Kardeş ben bu sürümü yükledimde valla bayağı stabil olmuş ilk yüklediğimde farkına varamamıştım :ehe

kubilay054

kubilay054

Üye
Öncelikle sağolun varolun sayenizde telefonuma ilk defa rom attım :D hep korkuyordum telefon çok iyi olduda yukardan aşağıya inen o şey niye olmuyor artık onu çözemedim onu nasıl açıcaz yada o kalktımı ? :D saolun herşey için
Tamam Tamam hallettim başlangıç yaptım telefona oldu gerçekten süper oldu ya bide uygulamalarım gitmeseydi iyi olacaktı ama neyse artık yükleyecez bir daha :D :D çok tşk.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle sağolun varolun sayenizde telefonuma ilk defa rom attım :D hep korkuyordum telefon çok iyi olduda yukardan aşağıya inen o şey niye olmuyor artık onu çözemedim onu nasıl açıcaz yada o kalktımı ? :D saolun herşey için
Tamam Tamam hallettim başlangıç yaptım telefona oldu gerçekten süper oldu ya bide uygulamalarım gitmeseydi iyi olacaktı ama neyse artık yükleyecez bir daha :D :D çok tşk.

Rica ederim aramıza hoşgeldin :)

barisce54

barisce54

Üye
Varya yüklemeyen yüklesin Çok şey kaçırıyolar Süpperrrr

• Beğen
aezeg187

aezeg187

Üye
kolay gelsin beyler sohbetiniz güzel ALLAH bozmasin :)

yalniz bi sorum olacak LG nin dedigine gore resmi ics güncellemesi yayindaymis teli takinca PCsync bende guncelleme var diyo LG support toll acilinca bisey yok diyor oyle bi sacmalik yasiyorum suan bu aradan avusturyadan yaziyorum
ardindan teli flash layim dedim tel 2.2.2 ye dondu takiyorum gene aynisi cikiyor bu sefer ama 2.3.4 bile yukleltmedi :D ne ayaksa artik bu bilen varmi acaba ????

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kolay gelsin beyler sohbetiniz güzel ALLAH bozmasin :)

yalniz bi sorum olacak LG nin dedigine gore resmi ics güncellemesi yayindaymis teli takinca PCsync bende guncelleme var diyo LG support toll acilinca bisey yok diyor oyle bi sacmalik yasiyorum suan bu aradan avusturyadan yaziyorum
ardindan teli flash layim dedim tel 2.2.2 ye dondu takiyorum gene aynisi cikiyor bu sefer ama 2.3.4 bile yukleltmedi :D ne ayaksa artik bu bilen varmi acaba ????

Saolasan :)
Kardeş teli fabrika ayarlarına döndür öyle dene :oke:

3322

3322

Üye
valla ben 28c yi yükledim yine :)) birde Bu oyunlarda takılma yapmaması için ne yapılabilir :))

3322

3322

Üye
sana güvenip 30b yi yuklicem :)

• Beğen

Üst Alt