İzmir'e Eşek Şakasını Kim Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
İzmir'e Eşek Şakasını Kim Yaptı
Türkiye'nin ilk uluslararası EXPO girişimi hüsranla sonuçlandı.
Haber Ajansları EXPO 2015’in İzmir’de yapılması kabul edildi diye geçince İzmirliler ve tüm yurtta sevinçle karşılandı peki tüm yurdu hüsrana uğratan bu asılsız haberin kaynağı kimdi?
Kimilerine göre EXPO 2015 oylamasının sonucu merakla beklenirken, Türklerden oluşan kalabalığın heyecanı, sonucu bekleyenleri yanılttı.
Ama asıl olay, şu şekilde gerçekleşmişti...
Paris Uluslararası Sergiler Bürosun'a alınan 10 gazeteci sonucu heyecanla beklerken kimliği tespit edilemeyen birisi ‘İzmir’ diye bağırınca ortalık bir anda karışmış. Birbirlerine sarılanlar , ağlayanlar derken haber çok hızlı bir şekilde yayılarak, ilk haberi duyurma heyecanı içinde olan haber ajanslarına kadar ulaşmış.

Haber ajansları da "İzmir’in kazandığı" şeklinde haberi duyurunca da olay büyümüş.

Çok geçmeden oylamanın, halen devam ettiği ve Milano'nun ipi göğüslediği açıklandı. Ve tüm Türkiye'yi hayal kırıklığına boğan olay böylece gerçekleşti.

Quattro

Quattro

Üye
Olan oldu giden gitti biri bağırmış biri çağırmış önemli değil. Durmak yok izmiri desteklememeye devam...

omayra

Üye
Olay esnasında ders işliyordum ve ortalık birbirine girdi, kornalar, kutlamalar. Bir öğrencim telefon açtı arkadaşına, kazanmışız deyince, herkes birbirini tebrik etti :D Tam bir rezillik :ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Kısacık bir sevincin ardından gerçeğin farkına varıldığında çok kızdığımı söyleyebilirim!

canturgay

canturgay

Üye
araplar ın yaptıkları tahmin yanlış anlaşılmış olarak duydum ama..tam net
bilmiyorum tabi. bu şekilde de olmuş olabilir..

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
anlaşılmasaydı bugün çıkıp 1.nisan derdi heralde.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bence de 1 nisan şakası yapmışlar galiba... :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...