.::İzmir/bornova/jandarma/şafak/460/bitermi::.

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.::İzmir/bornova/jandarma/şafak/460/bitermi::.
arkadaşlar yarın nasipse vatani görevimi yapmak için izmire gidiyorum.inşallah anlımın akıyla bu görevi yerine getiririm.buradaki ortamı nasıl unuturum aklım almıyor...ama herşey için tüm arkadaşlarıma tüm maxicep ailesine teşekkür ediyorum...umarım unutulmam...çünkü ben ii de olsa kötüde olsa hiç kimseyi unutmayacağım ve hep ii hatırlayacağım...hepiniz hakkınıza helal edin...ilk çarşı izninde sizinlenim... şimdi pkk köpeği avlama zamanı..!!!
:gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :gun1:

__Midas__

__Midas__

Üye
Hocam hakkımız varsa helal olsun ,tez zamanda vatani görevini bitirmen ve tekrar aramıza dönmen dileğiyle,askerlik hayatın boyunca başarılar,kendine iyi bak,....

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı tezkereler..

Görevini hayırlısıyla bitirmen ve ardından tekrar burada bizimle olmanı dilerim.

Güle güle.

cllgr

cllgr

Üye
hayırlı tezkereler,allaha emanet ol.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayırlı tezkereler umarım su gibi geçer allah a emanet ol kendine ii bak........

irun

irun

Üye
kardeşim hayırlı teskereler, sen vatani görevine gidiyosun Allah kolaylığını verir.. Geçer mi geçmez mi deme, ömürler geçiyor o geçmezmi..

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
hayırlı tezkereler komando:sopa:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bekleriz Kardeşim!!.. Görüşürüz Bornova Güzel Mekan!!.. Sen Gel Hallederiz!!..

;)

Hayırlı Teskereler!..

kurt bey

kurt bey

Üye
allah hayırlısıyla vatani görevini başarıyla bitirmeni kendi ailene ve maxiailesine kavuşmayı nasip etsin

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
zamanının su gibi akıp geçmesi dileğiyle,sağ sağlim sağlıklı bir askerlik geçirmeni temenni ediyorum.Şimdiden hayırlı teskereler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
akşam arkadaşı uğurladım, izmir bornova ya , belki karşılaşırsınız umarım adı hüseyin...
Hadi hayırlı Teskereler.......:aman:

MagNum

MagNum

Üye
ALLah'a Emanet OL HayırLı TezkereLer

Aramızda Tekrar Dönmen DiLeğiyLe..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Hayırlı teskereler.. Kutsal görevinin kolaylıkla ve hayrlısıyle geçmesini dilerim.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşey için saolun arkadaşlar en kısa zamanda aranıza döneceğim...bugün izmire indim...yarın sonkez girerim heralde önümüzdeki ay mümkün olmaz heralde...:)

jöly

Üye
hayırlı teskereler...

perfectlover

Üye
Hayırlı tezkereler. Hepimiz yaptık. Sıra sizlerde.

Caine

Caine

Üye
hayırlı teskereler.
anladığım kadarıyla jandarmasın ve şehir içi asayişten sorumlu olacaksın. öyle avlama mavlama basit işler değil, sana bırakmazlar. hersey tv de gördüğün gibi de değil. bu ufak bi hatırlatmaydı. neyse kendine ii bak.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı teskereler.
anladığım kadarıyla jandarmasın ve şehir içi asayişten sorumlu olacaksın. öyle avlama mavlama basit işler değil, sana bırakmazlar. hersey tv de gördüğün gibi de değil. bu ufak bi hatırlatmaydı. neyse kendine ii bak.
eyvallah kardeş sen bilmiyorum yaptınmı ama gel bi buraya o zaman bu görüşlerini açıkla...normal askerde herzaman bilirsin düşman karşından gelir ama jandarma öle değil düşman nerde nasıl ve ne yapacağı belli olmayandır...suçluların arasında gezer...neyse ya boşver geldiğinde sende daha detaylı öğrenirsin:bilmem:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bornova"yA hoşgeldin kardeşim!!:. Hayırlı Teskereler!!:.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese slm arkadaşlar mehtap 26 şafak 450 dedik burası çok güzel...ama nasıl oluyorsa gece donuyoz öğlede eriyoz burası çok sıcak ya...ama her ortamımız var...en iiside internet ortamımız var ;) neyse arkadaşlar birazdan yat saatimiz var fazla takılamıyorum...kib
maxiye maxi hızla devam