Zincirsiz Django
Amerikan İç Savaşı’dan 2 sene öncesinde, Güney bölgesinde geçen film Köle Django’nun Alman asıllı ödül avcısı Dr. King Schultz ile yolunun kesişmesiyle başlıyor. Django, eski efendisini ölü ya da diri ele geçirmek isteyen Schultz ile anlaşmaya varır ve özgürlüğü karşısında Brittle kardeşleri kendisine getirme sözü verir. Görev başarıyla tamamlanır ama ikilinin yolları ayrılmaz Schultz ve Django beraber Güney’in en çok aranan suçlularının peşine düşerler… ‘Avlanma’ hünerini her geçen gün geliştiren Django’nun artık tek bir hedefi vardır: köle ticareti yüzünden kaybettiği eşi Broomhilda’yı bulmak ve onu kurtarmak...
Kesinlikle izlenmeli

Süper film, ihmal etme..Hep iyi yorumlar okudum bu film hakkında...
Ben de indirmiştim aylar oldu, hala izlemedim.![]()
Gerçekten harika bir film..Apocalypto: Daha önce filmi bilmeme rağmen altyazı olması ve yarıdan fazla çıplak kızılderililer var diye seyretmek istemediğim bu filmi olumlu eleştiriler üzerine izledim.Apocalypto Maya diliyle yapılmış.Bazı yerlerinde diyalogların kullanılmaması,karakterlerin doğal görünmesi filme belgesel havası da katmış.İnsanın kanını donduracak derecede korkunç sahneler de var.Baştan sona sıkılmadan Maya tarihine yolculuk edercesine izlediğim harika bir film.Darısı izlemeyenlerin başına.
paul walker e de ayrı üzüldümhızlı ve öfkeli 6
tokyo ya bağlamaları güzel olmuş
nesi güzeli lathe hobbit smaug of desolation
güzeldi, 3.filmi bekliyorum![]()
aksiyon yok heyecan yok filmde
1e göre baya kötüydü
ama 3 güzel olur diye düşünüyorum 
nesi güzeli laaksiyon yok heyecan yok filmde
1e göre baya kötüydü
ama 3 güzel olur diye düşünüyorum
![]()

Bu arada Django. Süper bir film, izleyin kesinlikle.![]()

pcde var bu gece bakarımBence güzeldi
Bu arada Django. Süper bir film, izleyin kesinlikle.![]()

Geç kalmışsınpcde var bu gece bakarım![]()

pek film bakmam aslında ben abiGeç kalmışsın![]()
bu sene başladım film izlemeye 
korsana hayırBen de indireli(korsancı pislik) çok oluyor da yeni izledim, çok iyiydi. Kesinlikle izleyin.