İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
@-qarapapaq-

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, veli-_-802, Invoke ve 1 kişi daha

fnldstntn

Üye
Hobbitin ikinci filmini izledim...Serinin geri kalanı gibi filmin kalitesi çok iyi kesinlikle izlenmeli...3. filmin Yüzüklerin efendisinde olduğu gibi muheteşem olmasını bekliyorum...Yine aynı yolu izliyorlar...Birinci film hikaye tanıtımı ikincisi olayların gelişmesi üçüncüsü ise herşeyin patlaması ve aksiyonun tavan yaptığı bölüm...2. filmi izleyenler anlar...Gandalfın durumu Smougun hamlesi falan...

Amarus

Amarus

Üye
En son geçen cumartesi hobbit 2 yi izledım evet film kaliteli ve güzel ama bir ikiz kule değil,ejderha sahneleri güzel olmuş ancak filmin geneli için aynı şeyi söyleyemicem özellikle ormanda yaşanılanlar cok kısa ve özensiz olmus daha iyi olunabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

adler03

Üye
Ghajini'yi yeni izledim.İlginç bir konusu var.Hafızasını kaybeden bir adamın hikâyesini anlatıyor.Aşk,komedi ve aksiyon bir arada.Hayat dolu bir kızın acımasızca öldürülmesi beni ruhen etkiledi.Filme ait şarkılarda mistik bir hava vardı.Tabi bu biraz da Hint müziğinin karakterini yansıtıyor.Sinema özelliği olmayan Türk sineması filmlerindense bu filmler daha iyi bence.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Amarus

Amarus

Üye
Intouchables çok klas bir fransız filmi izlemeyenler varsa izlemeli engelli zengin bir adamla yanında işe başlayan zenci fakir ama iyi niyetli bir gencin birlikte yaşadıklarını anlatan konusu ve sahneleri güzel olan insanı etkileyen ve her sahneyi sıkılmadan izleyebileceginiz bir film şiddetle tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim ve -Börteçine-

adler03

Üye
Sihirbazlar Çetesi: Prestij ve Sihirbaz filmlerinden sonra çıkan en iyi sihir konulu filmlerden biriydi. Diğerleri gibi şaşırtıcı bir sonla bitiyor. Bu yüzden ''sihir'' bazen ''sinir'' etkisi yapıyor bende.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Sihirbazlar Çetesi: Prestij ve Sihirbaz filmlerinden sonra çıkan en iyi sihir konulu filmlerden biriydi. Diğerleri gibi şaşırtıcı bir sonla bitiyor. Bu yüzden ''sihir'' bazen ''sinir'' etkisi yapıyor bende.
Prestijin sonu çok güzeldi :)

adler03

Üye
Bazı saçmalıklar olsa da bana göre Prestij diğerlerinden bir adım önde.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Amarus

Amarus

Üye
Eternal sunshine of the spotless mind cidden sevilesi ve izlenilesi bir film Jim Carrey'nin usta oyunculugu ve güzel bir kurgu hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz bu yönüyle tebrik etmek lazım,filmin konusu jim clementine adlı bir kızla tanışır daha sonra sevgili olurlar fakat bir gün kavga edip clem evden ayrılır jim(joey filmdeki adı) calıstığı yere gider fakat clem sanki hiç tanımamış gibi joey e aldırmaz joey şaşırır ve durumu sonradan anlar, burdan sonra ağır spoiler a girer o yüzden sana puanım 7,8 kanka

Türe

Türe

Üye
Korku seansi , klasik bir 3 harfli ve seytan cikarma filmi. Farkli olabilecek yani ise yasanmis olmasi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Riddick 3...

filmin konusu serinin birinci filmiyle aşağı yukarı aynı, açıkça söylemek gerekirse birinci filmi tercih ederim...

Ayrıca filmin sonu ilk iki seriden farklı şekilde bitmesi şaşırttı beni :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hükümet kadın 2

1 ile aynı tat. Eğlenceli izlenebilir film

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
12 Yıllık Esaret

Kesinlikle mükemmel bir film, mutlaka izlemenizi öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
ANIL

ANIL

Admin
Son 2 ay içinde 80 film falan izledim hangi birini yazayım :D
Neyse en son izlediklerin arasında Side Effects var.
Film durağan geçiyor fakat 2.yarı senaryo tahmin edemeceğiniz şekilde değişiyor. İzlemek size kalmış :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
ANIL

ANIL

Admin
All Is Lost (Sona Doğru)

Tek oyunculu bir film. 77 yaşındaki Robert Redfort oynuyor. Pek bir olayı yok. Beklentisiz izlenebilir.

ANIL

ANIL

Admin
Fruitvale Station (Son Durak)

Malesef gerçek bir hikaye. İzleyin derim.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Amarus

Amarus

Üye
The Truman Show harika bir film cidden,insana ''acaba bende mi böyle bir dünyada yaşıyorum?'' dedirten Jim carrey nin komedi filmlerinde oldugu gibi dram filmlerinde de usta oldugunu gösterircesine oyunculuğu,senaryo ve kurgunun sağlam olması(ufak tefek yerlerde var yanlıs) filmi kaliteli kılmış sana puanım 8,1 kanka

Üst Alt