İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
Dev Avcısı Jack bu filmde tavsiyem

AHMED...

AHMED...

Üye
YEDEK OYUNCULAR :) FILM 2000LERIN AMA IZLENMEYEN HER FILM YENIDIR :D EĞLENCELI BIR FILM TAVSIYE KOMEDI

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir tane film vardi. Gecen yil izlemistim.Ama adini hatirlayamadim bir turlu.
1950'lerde geciyoru sanirim. Kucuk bir cocuk ve bir adam arasinda hastanede geciyordu. Adam kiz cocuguna bir masal anlatiyordu. Filmin sonunda adamin dublornoldugunu falan ogreniyorduk. Bu kadar hatirliyorum. Cunku cok sıkıcıydı uyumusum bir kisminda. :D Bu filmin adini bilen var mi?

Ata abi sen kesin biliyorsundur. :D

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Battleship' filmi müthiş bilim kurgu sevenler kaçırmasın pişman olursunuz

AHMED...

AHMED...

Üye
evet onuda izlemistim gerçekten güzel film

Mskrc

Mskrc

Üye
World war z1

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
akıl oyunları . 10/10 luk bir film

serif-23

serif-23

Üye
evet onuda izlemistim gerçekten güzel film
film gercek anlamiyla bilim kurgu dalında iyi bir film. En garibime giden sahne ise gemiye drift çektirilmesi olmustuOblivion 7/10

Tom Cruise nin başrollügü üstlendigi guzl bir film. filmin konusuna gelince gelecekte uzaylılar ile yapilan savası dünyalılar kazanmisti fakat bu insanlik için büyük kayiplara neden olmustu. Artik gezegende iki gorevli tek kalmisti geri kalan insanlar ise baska bir yerde yasmaktaydi. bir de gezegende yagmacilar yasiyordu. Bu iki gorevlinin işi ise dünya yuzeyinde ki suyu enerjiye cevrilmesi icin cekilmesini saglamak ve onlari hem.koruyan hemde yagmacilarla savasan robotlari tamir etmek onların goreviydi. Film basta böyle görünüyor ama sonuna dogru sizi sasirtmaya basliyor ...

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Prestij

serif-23

serif-23

Üye
Parker 8/10

filmin başrölün de bildiğimiz bir isim Jason stafham var ve diger bir oyuncu ise jennifer lopez.filmin konusuna gelince bir aoygun sonucu hakkini elde edemeyen Parker in intikamı....eskilere gidecek olursak
Forrest Gump 8/10
The Godfather 10/10
Fight club 10/10
Kelebek etkisi 9/10
Transformers serisi 7.5/10
Son Savasci 8/10
Battleship (eski film degil ) 7.5/10
Operation Valkiry (ismini yanlis yazmıs olabilirim ) 8.5/10
Akıl Oyunları /10/10
Ghajini 9/10
3 idiots 10/10
Fanaa 8/10
Mamento 10/10
The piyanist 8/10
Star wars serisi genel olarak 8/10
simdilik bu kadar isterseniz baska da önerebilirim eklerim :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve AHMED...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye

The Bling Ring : Filmin sonundaki bütünsüzlük beni hayal kırıklığına uğrattı. O gençlerin mahkemede ve mahkemeden sonra yaşadıkları daha güzel anlatılabilirdi. Film şu an vizyonda fakat izleyecekseniz büyük umutlarla izlemeyin hayal kırıklığı yaşarsınız :( IMDb Puanı : 6,0

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
başlangıcı izledim iyiydi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Can dostum : Gerçek hikaye ancak film değeri pek yok bence.

İşte benim oğlum : Komedi yapmışlar sözde ama çocukca espriler ve gereksiz +18 espriler var vasat bir komedi.

DqKaNn

DqKaNn

Üye
WorldZwar basrolde brad pitt vardi. Brad pitt'in en kotu filmi diyebilirim. Film bence başarısız ama bilinen zombi figurunu degistirmisler. Zombilerin makyajlari daha gercekci ve hareket kabiliyetleri daha coktu. Mesela cok hizli koşuyorlardi ve ölümcül hastalığı olan insanlar ilgilerini çekmiyordu değişik :)

bayramq

bayramq

Üye
Obilion muhtesem bir bilim kurgu filmi tavsiye ederim:D

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve AHMED...
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mezarına tüküreceğim
inanılmaz bir intikam ben bile tırstım :) güzel fılmdi

adler03

Üye
Maskeli Süvari'yi yeni izledim.Bazı sahneler abartılı gibi ama güzel olmuş.Senaryo,müzik harika.Johnny Depp rolünün hakkını yine vermiş.
Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi de güzel yapımlar arasında.Animasyonları çok iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ÇaRşI 2387

adler03

Üye
Beyaz Saray Düştü filmini seyrettim.Amerikan kahramanlığı birçok filmde olduğu bunda da kendisini gösteriyor.Senaryosunu zekice yapmışlar.Tarzı bana klasik gelse de izlemeye değer filmler arasında.

Üst Alt