İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
Kevin Costner'ın kült filmlerinden "Kurtlarla Dans" filmini de ilk kez izlemeye başlıyorum.Filmin başları bile beni kendine çekmeye başladı. Süresi 3 saati buluyor,o yüzden parça parça izlemeye çalışacağım.

Invoke

Invoke

Üye
Wolverine

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Zincirsiz Django

Amerikan İç Savaşı’dan 2 sene öncesinde, Güney bölgesinde geçen film Köle Django’nun Alman asıllı ödül avcısı Dr. King Schultz ile yolunun kesişmesiyle başlıyor. Django, eski efendisini ölü ya da diri ele geçirmek isteyen Schultz ile anlaşmaya varır ve özgürlüğü karşısında Brittle kardeşleri kendisine getirme sözü verir. Görev başarıyla tamamlanır ama ikilinin yolları ayrılmaz Schultz ve Django beraber Güney’in en çok aranan suçlularının peşine düşerler… ‘Avlanma’ hünerini her geçen gün geliştiren Django’nun artık tek bir hedefi vardır: köle ticareti yüzünden kaybettiği eşi Broomhilda’yı bulmak ve onu kurtarmak...
Kesinlikle izlenmeli

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy, adler03 ve Nextman
Invoke

Invoke

Üye
Zincirsiz Django

Amerikan İç Savaşı’dan 2 sene öncesinde, Güney bölgesinde geçen film Köle Django’nun Alman asıllı ödül avcısı Dr. King Schultz ile yolunun kesişmesiyle başlıyor. Django, eski efendisini ölü ya da diri ele geçirmek isteyen Schultz ile anlaşmaya varır ve özgürlüğü karşısında Brittle kardeşleri kendisine getirme sözü verir. Görev başarıyla tamamlanır ama ikilinin yolları ayrılmaz Schultz ve Django beraber Güney’in en çok aranan suçlularının peşine düşerler… ‘Avlanma’ hünerini her geçen gün geliştiren Django’nun artık tek bir hedefi vardır: köle ticareti yüzünden kaybettiği eşi Broomhilda’yı bulmak ve onu kurtarmak...
Kesinlikle izlenmeli

Hep iyi yorumlar okudum bu film hakkında...
Ben de indirmiştim aylar oldu, hala izlemedim. :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

adler03

Üye
Apocalypto: Daha önce filmi bilmeme rağmen altyazı olması ve yarıdan fazla çıplak kızılderililer var diye seyretmek istemediğim bu filmi olumlu eleştiriler üzerine izledim.Apocalypto Maya diliyle yapılmış.Bazı yerlerinde diyalogların kullanılmaması,karakterlerin doğal görünmesi filme belgesel havası da katmış.İnsanın kanını donduracak derecede korkunç sahneler de var.Baştan sona sıkılmadan Maya tarihine yolculuk edercesine izlediğim harika bir film.Darısı izlemeyenlerin başına.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nehrin dişleri uzun zamandır bu tarz gerilim izlemiyordum otobüste izledim güzeldi diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ANIL

ANIL

Admin
Yerçekimi (Gravity) 8.5/10
Hikayesi klasik ve kısa olmasına rağmen beğendim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hep iyi yorumlar okudum bu film hakkında...
Ben de indirmiştim aylar oldu, hala izlemedim. :D
Süper film, ihmal etme..
Apocalypto: Daha önce filmi bilmeme rağmen altyazı olması ve yarıdan fazla çıplak kızılderililer var diye seyretmek istemediğim bu filmi olumlu eleştiriler üzerine izledim.Apocalypto Maya diliyle yapılmış.Bazı yerlerinde diyalogların kullanılmaması,karakterlerin doğal görünmesi filme belgesel havası da katmış.İnsanın kanını donduracak derecede korkunç sahneler de var.Baştan sona sıkılmadan Maya tarihine yolculuk edercesine izlediğim harika bir film.Darısı izlemeyenlerin başına.
Gerçekten harika bir film..

adler03

Üye
X-Men Başlangıç: Önceki X-Men filmlerine göre farklı ve daha güzel bulduğum bir film.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Riddicki izledim gerçekten çok güzel bir film on numara :good:

Invoke

Invoke

Üye
the hobbit smaug of desolation

güzeldi, 3.filmi bekliyorum :pro:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Emrgncy
Invoke

Invoke

Üye
Ben de indireli(korsancı pislik :p) çok oluyor da yeni izledim, çok iyiydi. Kesinlikle izleyin.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve -Börteçine-

Üst Alt