Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)
Sponsorlu Bağlantılar
ÇaRşI 2387
Üye
korku seansı ‘the conjuring’ tavsiye ederim güzel bir korku filmi
adler03
Üye
Korku filmlerinde senaryolar giderek bayatlıyor.Sonunu şaşırtıcı yapmak için saçmalayan korku filmleri var.Bir de Testere, Otel gibi mide bulandıran,sinema filmi değeri olmayan korku filmleri var.Anthony Hopkins'in oynadığı Kurt Adam filmi ile Dany Trejo'nun rol aldığı Cadılar Bayramı hoşuma gitti.Halka serisi ekol diyebileceğim yapıtlardan.Aynalar filmi de etkileyici bir korku filmiydi.
Mad EagLe
Üye
Aile ağacı tamamen saçma bir film zaman kaybı
ÇaRşI 2387
Üye
Pasifik Savaşı
bilım kurgu sevenlere
Invoke
Üye
The Wolverine, x-men sevenler izlesin. Tüm seriyi izledim zaten =P Güzeldi bence ama x-men origins wolverini daha çok beğenmiştim
fnldstntn
Üye
Thor un yeni filminin sinemada özledim bugün...Bu seriyi sevenlerin izlemesini tavsiye ederim...
Mad EagLe
Üye
Banka işi, Jason Stetham varsa zaten güzeldir
Murat Alper
Üye
behzat ç ankara yanıyor dün sinemada izledim acayip güzel bir film yapmış yine serdar akar film güzeldi izlerken hem heyecanlandım acayip komedi sahneleri de vardı baya ordada iyice koptum ya aga
adler03
Üye
krrish 3 filmini izleyen var mı?
AHMED...
Üye
Hızlı ve öfkeli 6 Türkçe dublaj
adler03
Üye
The Wolverine filmini dün seyrettim.Konusu Japonya'da geçiyor.X-Men serisinden daha gerçekçi olmuş.Sonları bayağı şaşırtıcı olmuş.Devamı gelecek gibi.
Ayıp ettin.oyuncu listesi gösteriminden sonra mutlaka sürpriz sahnelere bakarım.
Nextman
Emekli Yönetici
" Bir tutam cennet " gerçekten güzel bir film'di
AHMED...
Üye
Çılgın hırsız 2
Sıkı aynasızlar
Şirinler 2
Galaksi savaşçıları
The machina
Hepsi de eğlenceli izlenilebilir filmler
ÇaRşI 2387
Üye
Zorlu ikili de güzel film
Invoke
Üye
Riddick, güzeldi, daha fazla aksiyon olabilirdi, film çok ağır geçiyor. Yine de seviyorum bu seriyi... =P İzleyip de işin başını merak edenler için... Ayrıca>> Pitch Black ve Riddick Günlükleri filmleri var...
adler03
Üye
"Birkaç Dolar İçin" filmi çok eski ama ben yeni izledim.Şimdiye kadar bilmediğim ama seyrederken keyif aldığım bir film oldu.Kovboy filmlerine meraklı olanlar için tavsiyem "dolar üçlemesi"ni mutlaka seyretsinler.
Xurmirac
Üye
Çok film izlemeyi sevmem en son Teksas Katliamını izlemiştim inanılmaz bir gerilim filmi ve filmin sonunda gerçek hayattan esinlendiğini öğrendiğimde ağzım açık kaldı..