İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sherlock Holmes

Çok etkilendim. Yorum yazamıyorum. Ayrıca Holmes'ün saçları benimkilere benziyor :D

Jumper:

Otobüsü getirdiği sahne çok güzel :D
Millie de fena değil :ehe

not: filmi indirdiğim sitede bir part eksikmis. Son partta öyle bitince bi kahkaha attım ki sormayın :ehe

- - - Eklendi - - -

tabi bitirdim filmi, yine iyi bitti :zzz:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

kitabı mükemmeldi ama filmini pek beğenmedim mesala kitapta birşeyi nasıl bulduklarını anlatıyor ama burada çok kısa kesiyor çok iyi değilde 10 üzerinden 5 veririm anca aama kitabına 10 üzerinedn 10 verebilirim :)

Herzeman kitabı filminden daha iyidir...Filmi kitabından daha başarılı olan eser sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

u_cosar

u_cosar

Üye
Sherlock Holmes bu film harika

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Alti film izledim :ehe Seri diyelim. Son ikisi kaldı izleyebilirsem yazarım :(

s@hr@

s@hr@

Üye

Son Vurgun

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
The Day The Earth Stood Still [Dünyanın Durduğu Gün]
(2008)

10
----
7

Film sonlara kadar çok sürükleyici ve etkileyici, beğendim. Konu akıcı ve kendini merakla izletiyor. Efektler harika. Ama çok vasat bitiyor.. Sonunda konuyu kesip atmışlar sanki.. 2 kez izlemiş olduğum bir filmdi..Keanu Reeves'in oyunculuğu filme gizem havasını katmaya yetiyor zaten..
Tavsiye ediyorum

• Beğen
Tepkiler: s@hr@

pelın_

yeniden:)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
karanlık gölgeleri izledim çok güzeldi başları fiyasko ama sonlara doğru çok iyiydi ya

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Eagle Eye [Kartal Göz]
(2008)

10
----
9

Muhteşem bir kurgu. Hiç durmayan aksiyon. Filmin sonuna kadar peşinden sürükleyen bir gizlilik. Harika efektler. Nereye varacağı az çok belli olan ama gidişatı merak uyandıran senaryo.. Sevdiğim filmler arasında, 2 kez izledim.. Mutlaka izleyin..

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kartal Göz gerçekten de çok güzel bir filmdi...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
tempestshine

tempestshine

Üye
Eagle Eye [Kartal Göz]
(2008)

10
----
9

Muhteşem bir kurgu. Hiç durmayan aksiyon. Filmin sonuna kadar peşinden sürükleyen bir gizlilik. Harika efektler. Nereye varacağı az çok belli olan ama gidişatı merak uyandıran senaryo.. Sevdiğim filmler arasında, 2 kez izledim.. Mutlaka izleyin..

Ben bunu 5.sınıfta izlemiştim :D

- - - Eklendi - - -

Ucubeler Sirki Vampirin Çırağı

Efektler çok sahteydi.Konu güzeldi.İlk başlardaki kurtadam falan saçma olmuş.
Oyunculuklar iyi gibiydi.Yinede benim puanım;
10/5
İzlemenizi önermem :D

- - - Eklendi - - -

Ömer Beni Öldürdü

Bu kadar etkileyici bir film olamaz.
Ömer Raddan kendi halinde Faslı bir bahçıvandır.
Fas'dan Fransa'ya göç etmiştir.
Çalıştığı evin patronu bir gün evinde bıçaklanmış halde bulunur.
Duvarda da kadının kanıyla yazılmış ÖMER BENİ ÖLDÜRDÜ yazmaktadır.
Ömer suçsuz yere 1991 yılında 1998 yılına kadar hapiste yatar.
2000 yılında kadının öldüğü yerdeki yatakta bir erkeğe ait dna bulunur.
Ömer bu kanı Ulusal veri bankasındakiler ile karşılaştırmak ister.
Ama yargıç bunu kabul etmez.
Yargıç hariç herkes Ömer'i desteklemektedir.
Hakkında yalan haberler çıkartırlar.
Sene 2012 Ömer Raddan gerçektende yaşıyor ve yasalar karşısında hala bir suçlu.
Bu gerçek bir hikaye.
Mutlaka izleyin.

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
District 9 [Yasak Bölge 9]
(2009)

District 9 Film Ekibi
[SUB]Yönetmen
Neill Blomkamp

Müzik
Clinton Shorter
[/SUB]
[SUB]Oyuncu[/SUB][SUB]Rol[/SUB]
[SUB]Sharlto Copley[/SUB][SUB]Wikus Van De Merwe[/SUB]
[SUB]Jason Cope[/SUB][SUB]Grey Bradnam - UKNR Chief Correspondent[/SUB]
[SUB]Nathalie Boltt[/SUB][SUB]Sarah Livingstone - Sociologist[/SUB]
[SUB]Sylvaine Strike[/SUB][SUB]Dr Katrina McKenzie[/SUB]
[SUB]Elizabeth Mkandawie[/SUB][SUB]Interviewee[/SUB]
[SUB]John Sumner[/SUB][SUB]Les Feldman - MIL Engineer[/SUB]
[SUB]William Allen Young[/SUB][SUB]Dirk Michaels[/SUB]
[SUB]Greg Melvill-Smith[/SUB][SUB]Interviewer[/SUB]
[SUB]Nick Blake[/SUB][SUB]Francois Moraneu - CIV Engineer Team[/SUB]
[SUB]Morena Busa Sesatsa[/SUB][SUB]Interviewee[/SUB]
[SUB]Themba Nkosi[/SUB][SUB]Interviewee[/SUB]
[SUB]Mzwandile Nqoba[/SUB][SUB]Interviewee[/SUB]
[SUB]Barry Strydom[/SUB][SUB]Interviewee[/SUB]
[SUB]Jed Brophy[/SUB][SUB]James Hope - Police Officer[/SUB]
[SUB]Louis Minnaar[/SUB][SUB]Piet Smith[/SUB]
[SUB]District 9 Detaylar[/SUB]
[SUB]
Gösterim Tarihi
06 Kasım 2009

Ülke : Amerika Yeni Zelanda

Tür : Aksiyon, Dram, Bilim-Kurgu,Gerilim

Süre : 112 dakika
[/SUB]
[SUB]
[/SUB]

Konu
Uzaylıların dünya ile bağlantı kurarak onların kontrollerini sağlayan bir takım güçlerin kendi menfaatleri için neler yapabileceklerini gösteren filmin yönetmen koltuğunda ise Neill Blomkamp oturuyor.

Türünün en iyi görsel efekt kullanımlarıyla New York Post'un 1 numaraya taşıdığı film Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki Johannesburg kentinde çekildi...

10
----
7
Yorumum: Film sanki olay gerçekten dünyada olmuşçasına röportajlar ile başlıyor. Bu konuda türünün ilk örneği aldığı en iyi efekt ve içerik ödüllerinide bu yüzden haketti zaten. Olaylar baş kahramanımız Wikus Van De Merwe'nin başından geçenler çerçevesinde gelişiyor. Geneli özetlemek gerekirse; Dünyaya uzaylılar gelir ama bir kaç ay gemileri gökyüzünde sessizce asılı kalır hiçbir hareket olmaz. Sonra insanların gemiye düzenlediği bir keşif operasyonu ile durum anlaşılır.. Bundan sonra konu işlemeye başlıyor.. Şunu söylemeden edemeyeceğim bu film bu güne kadar izlemiş olduğunuz uzaylı filmlerinin hiçbirine benzemiyor çok sıradışı bir hikayesi var.. Filmin sonuna kadar herşey ilgiyle izlenebilir düzeyde ve öylede bitiyor. Esas sorun ise burada; Uzaylıların neden dünyaya geldiği ve nereden geldiği bir sır, ya ben anlayamadım ya da filmde göremedim.
Şunu belirtmeliyim; Koyduğum fragmandaki çoğu sahne izlediğim film dosyasında yoktu fragmanı izleyince gördüm. Yani benim izlediğim sinema versiyonuydu. Filmin her sahnesini görmek istiyorsanız indireceğiniz film dosyası ''Director Cut'' ya da ''Extended Edition'' olmalı. Bu yapımcıların sinemaya kesilmiş olarak sunup DVD'ye o eksik sahneleri de koyarak satışları arttırma stratejisinden kaynaklanıyor. Bazende yönetmen belirli sahnelerin herkese açık bir alan olan sinemada gereksiz olduğunu düşünüp onları kişiye özel olan DVD ye saklamasından kaynaklanıyor. Eğer internetten izleyecekseniz ümitlenmeyin çünkü internette hep sinema versiyonları sunulur. Bu bilgiyide verdikten sonra son sözüm;
Sıradışı bir film arıyorsanız tam size göre bir yapım. İki kez izledim.
Sizin amaçlarını anlayacak olmanız dileğiyle iyi seyirler :)

oguzhan_04

oguzhan_04

Üye
Müzede Bir Gece!!! İzle Fena ikinci serisi daha güzel ama ilk birinciden başlarsan daha süper olur!!Ben Stiller oynuyor!Adam king :yuru

- - - Eklendi - - -

Müzede Bir Gece!!! İzle Fena ikinci serisi daha güzel ama ilk birinciden başlarsan daha süper olur!!Ben Stiller oynuyor!Adam king :yuru

tempestshine

tempestshine

Üye
Ölüm Tuzağı / Steel Trap

Yapım Yılı:2007
Imdb Puanı:4.5
Süre:89 dakika
Tür:Korku,Gizem,Gerilim
Yorumum;
Acayip kanlı bir film :D Kan gövdeyi götürüyor.
Kafa kesme,Kalp çıkarma,Ağız dikme hepsi bu filmde.
Tek kelimeyle iğrenç.
Hepside uyduruk bir intikam için.
Konusu bence gayet güzel.
Kanlı vahşet içerin bir film izlemek istiyorsanız bu film size göre.
Benim Puanım;
5/10

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ölüm Tuzağı / Steel Trap

Yapım Yılı:2007
Imdb Puanı:4.5
Süre:89 dakika
Tür:Korku,Gizem,Gerilim
Yorumum;
Acayip kanlı bir film :D Kan gövdeyi götürüyor.
Kafa kesme,Kalp çıkarma,Ağız dikme hepsi bu filmde.
Tek kelimeyle iğrenç.
Hepside uyduruk bir intikam için.
Konusu bence gayet güzel.
Kanlı vahşet içerin bir film izlemek istiyorsanız bu film size göre.
Benim Puanım;
5/10

Kesmeli biçmeli kanlı filmleri hiç sevmem genel olarak izlemem/izleyemem :)
Testerenin ilk filmi sanatsal bir düşünce filmi sayılırdı evet işkence vardı ama zeka oyunları izlenecek kadar kaliteliydi hele adamın
(Spoiler)en sonda dirilmesi(Spoiler) bomba bir son olmuştu.. Ondan sonrası sırf işkence olduğu için asla izleyemedim..
Benim alanım Aksiyon - Macera - Fantastik - Bilim Kurgu - Animasyon - Dövüş :)
Aşk filmleri beni genel olarak bayar. Ancak çok filmsiz kalırsam ve elimin altında hali hazırda bi şeyler varsa birde ikna edici bir arkadaşım varsa belki o zaman bi de kız çok ısrar ederse kalbi kırılmasın diye izlerim :kıskıs:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
big fish...

Olduköa güzel bir hayli dram içeren bir filmdi beğendim ama arkadaşlara oğlum bu süper lan diye tavsiye etmem ama iyi bir filmdir bu derim

tempestshine

tempestshine

Üye
The Uninvited / Davetsiz

Yapım Yılı:2009
Imdb Puanı:6.2
Süre:87
Tür:Drama,Gizem,Korku
Yorumum;
İlk başlarda iğrenç yaratıklarla beni kendinden soğutan bu film,sonlara doğru zeki bir kurgunun içinde beni yeniden kendine bağladı.
Puanım;
6/10

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Green Zone [Yeşil Bölge]
(2010)

Green Zone Film Ekibi
Yönetmen
Paul Greengrass

Müzik
John Powell

OyuncuRol
Matt DamonRoy Miller
Jason IsaacsMaj. Briggs
Amy RyanLawrie Dayne
Greg KinnearClark Poundstone
Khalid AbdallaFreddy
Michael O'NeillColonel Bethel
Antoni CoroneCol. Lyons
Yigal NaorAl Rawi
Said FarajSeyyed
Sean HuzeConway
Raad RawiZubaidi
Jerry Della SallaSFC Jerry Wilkins
Lewis AlsamariRighteous Ali
Nicoye BanksPerry
Green Zone Detaylar
Gösterim Tarihi
30 Nisan 2010

Ülke :
Fransa Amerika İspanya İngiltere

Tür :
Dram, Savaş

Süre : 115 dakika
Konu

2003 yılında ABD önderliğinde Bağdat'ın işgâli sırasında, tebligat çavuşu Roy Miller (Damon) ve ordu müfettişlerinden oluşan ekibi, Irak çölünde depolandığından kuşkulanılan kitle imha silâhlarını bulmak üzere görevlendirilir. Bubi tuzaklı bir bölgeden diğerine geçen askerler, ölümcül kimyevi maddelerin peşine düşerler. Ancak bunun yerine, görevlerinin amacını taban tabana değiştirecek bir örtbas olayı ile karşılaşırlar.

Farklı amaçları olan ajanlarca çevrilmiş olan Miller, yabancı topraklardaki gizli ve sahte istihbarat bilgilerinin ışığında, zorba bir rejimin yıkılmasına ya da istikrarsız bir bölgede savaşı tırmandıracak yanıtlara ulaşmak zorundadır. Bu hararetli ve tehlikeli yerde, en zor bulunan silâhın, gerçeğin kendisi olduğunu keşfeder.

10
----
4

Yorumum: Amerikanın Irak'a girişinin arkasında dönen gizli olayların açığa vurulduğu bir yapım. Bir savaş filmi olmasına karşın yoğun çatışmadan çok diyaloglarla geçen bir film. Film yapımcısı ve yönetmeni sanki Amerika'yı yönetenler adına müslüman ülkelere karşı bir özür bağlamında filmi işlemiş. İzledikçe Irak'lılardan çok Amerikan askerlerine üzülüyorsunuz nasıl bir oyunun içinde olduklarının farkında olmadıklarından dolayı.. Bazı sahnelerde Bağdat'taki o savaş atmosferini oradaymış gibi hissedebiliyorsunuz. Matt Damon olmasa filmde ilgimi çeken hiçbir kısmı yok sırf onun hatrına izledim. Eğer boş vaktiniz varsa izleyin.. Matt Damon için 4 puan veriyorum filmi oylamam gerekirse 3..

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok Gürültülü Ve Çok Yakın

Yapım Yılı:2011-2012
Imdb Puanı:6.8
Süre:129 dakika
Tür:Dram
Yorumum;
Oscar adında herşeyden korkan paranoyak bir çocuk en iyi arkadaşı olan babası ölünce yaşadığı dramı anlatıyor.
Tom Hanks ve Sandra Bullock gibi iyi oyuncular var filmde.Ama film sadece çocuğun üstünde duruyor.
Oscar yukarı bakan insanlardan,kalabalıktan,çalan,püsküren vb. diğer herşeyden korkan bir çocuk.
Babası ölünce korktuğu şeylerin listesi hepten uzuyor.
Üstüne üstlük birde babasının daha önce hiç görmediği büyükbabasıyla tanışıyor.
Her ne kadar dik durmaya çalışsada bir süre sonra babası gerçekten çok özlüyor.
"Eğer güneş patlasaydı biz bunu 8 dakika boyunca anlamazdık.Çünkü güneş ışınlarının buraya ulaşması 8 dakika sürüyor.O zamana kadar güneşin sıcaklığı hissederdik..Babam öleli 1 yıl oldu.Ve ben bu 8 dakikanın bitmek üzere olduğunu hissediyorum."
Bir konuya daha değinmek istiyorum.Imdb çok cimrisin.Bu filme 10 üzerinden 10 verilir :off:
Puanım;
10/10

Üst Alt