İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl son sahnede erin doktoru vurması için komutanın ölmesi mi gerekiyordu? Orda konuştular o konuşmalar sırasında vuracak zamanı oldu ama komutan öldükten sonra vurdu doktoru, bu son mantıklı mıydı?

Bu arada Danzel'in izlemediğim filmi yoktur Cansu, hepsi süper ötesi. :)
 


_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sıralıyım mı hepsini (:

Halk Düşmanları

Sinemada izlemiştim, harika bulduğum için tekrar izledim. Ama sonunun bu şekilde bitmesinden dolayı ikinci defa üzüldüm. Kadınların çaresizliğini gördüm sanki.. Sen onca şey atlat, hapishanelerden kaç, sonra Romanya'ya gitmek istemeyen bir kadın yüzünden öl. Pehh.. :)

2012

Bu görsel ancak sinemada izlenir dedim ve gittim. Görsel açıdan harika, konudan ümitli değildim ama düşündüğüm kadar vasat çıkmadı. Bi' ara sinemada olduğumu unutturdu bana :)
Hıı birde,
''Lisede 2ooo kitap okudum ve 0 sevgilim vardı''
2ooo kitap okuyan kişi Dünya'yı kurtarıyorsa..
Kıskandım desem yeridir =P

Ölüm Geçirmez

Quentin Tarantino filmi demem her şeyi açıklasa gerek, uzun diyaloglar, harika bir konu ve harika oyunculuklar.
Ama Quentin Tarantino kendi filmlerinde oynamaktan vazgeçmeli.. :) İyi reklam, ama bilmiyorum samimi bulmuyorum.
 
'Davut

'Davut

Üye
huzlı ve öfkeli 4
diğerleri gibi değildi bu flim sadece eğlence yoktu ve kaliesi çok iyiydi flim de seri'nin birinci flimden hatırlatmalar vardı bu flim'e 10 üzerineden 10 verilir
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
2012

Bu görsel ancak sinemada izlenir dedim ve gittim. Görsel açıdan harika, konudan ümitli değildim ama düşündüğüm kadar vasat çıkmadı. Bi' ara sinemada olduğumu unutturdu bana :)


Yarın izlemeye gideceğim.
Bilgi için teşekkür ederim. :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Kusursuz..2007 filmi imiş.Yeni nasip oldu.Gerçekten güzel bi konusu vardı
 
_dumanist_

_dumanist_

Üye
Persepolis

Film bittiğinde filmin yapımının ABD ve Fransa'ya ait olduğunu gördüm..
Gülüyorum(!)

Güzel film ama..

Yetimhane

Sıradan bir korku filmi,
Gelecek sahneleri tahmin etmek hiçte zor olmadı =P
Sonu yanlış bitti bence..

Paranormal Activity

Türkiye'de gösterime neden hala giremiyor akıl sır erdiremiyorum doğrusu..
Gelmiş geçmiş en gerçekçi korku filmi olduğunu düşünüyorum.
1 saat önce izledim, hala etkisindeyim =P
 
lovestar

lovestar

Üye
Nefes Vatan Sağolsun

Bana göre 10/6

Çok şeyler umarak gitmiştim bu filme.ama hayal kırıklıgına uğradım...fragmanları bile beni çok heyecanlandırmıştı oysa.başlangıcı ictima sahnesi falan güzel ama sonra yavaş yavaş film sıkıcı olmaya başlıyor.ya çok fazla aksiyon var ya da çok durgun ben çözemedim...

Kurtlar Vadisi Gladio

Bana göre 10/8

Bu film de İskender Büyüğün iyi bir karakter olduguna inandırmak istedim kendimi.

Mahkeme salonunda başlayan film iskender büyüğün kendine atanan bütün avukatları kovması en son genç güzel hırslı bir bayan avukatın davayı devralmasıyla iddialı bir giriş yapsada daha sonra mahkeme salonun da şeker hastalığından bayılmış rolü yapıp hastaneye kaldırılan iskender in gecenin bir vakti kapısına tek bir asker dahi bırakılmaması yüzünden hastaneden kaçmasıyla sacma bir senaryoya dönüşüyor.pardon atlamışım dağda çatışmayla başlıyor film.iskender ve ekibi apo nun evine baskına geliyor operasyon emrini verenlerce satılıyorlar...mahkemede bunu anlatıyor iskender.gladio için çalıştıgını bilmediğini devletin özel bir birimine mensup oldugunu sandıgını söylüyor.gecmişle gelecek arasında köprüler kurarak ilerliyor film.geçmişte zamanın cumhurbaşkanı özal ' ın huzuruna çıkıp generallerin ve müsteşarların önünde neden satıldıklarını soracak kadar cüretkar iskender.akabinde bir kaç gün sonra özal zehirlenerek öldürülüyor...iskender film ilerledikçe fuat aras isimli operasyon emrini veren kel bir adamın kendisini sattığını kademe kademe öğreniyor.fuat aras gladio nun ikinci adamı filmde .iskender yargılanmasına sebep olanlarla hesaplaşmak için mahkemede bildiklerini bir bir anlatıyor.film de bol bol çatışma kavga aksiyon mevcut.iskenderin paşalara generallere hatta cumhurbaşkanına bile racon kestiğini görüyoruz...ama hep kendisinin bir vatansever oldugunu müebbet veya idamın umrunda olmadıgını haykırıyor mahkemede.zamanla iskender büyük karakterine hayran oluyorsunuz...filmin sonun da iskender gladionun ikinci adamını uçurumdan atarak öldürüyor....yinede gladio nun tuzagına düşmekten kurtulamıyor...genç,hırslı bir avukat sandığımız Ayşe gladionun ajanı çıkıyor ve iskender ayşeyle birlikte fuat aras ı öldürdüğü adadan tekneyle ayrılırken şekeri yükseliyor ve insülin kalemlerine ihtiyac duyuyor.ayşe insülin kalemini denize atıyor.iskender acı gerceği anlıyor yükselen gerilim müziğiyle birlikte...sonrasın da Ayşe ve ağır ceza hakimimizin Ankara da yüksek mevkilere terfi ettiğini görüyoruz gladionun yardımıyla...ve kahramanımız iskender büyük felç oluyor huzurevine kaldırılıyor...huzurevi sahnesinde tv de haberleri izleyen tekerlekli sandalyede oturan saçı sakalı birbirne karışmış perişan bir adamla karşılaşıyoruz.haberlerde iskender büyüğün icraatlarından ve felç olup huzur evine kaldırıldığından bahsediliyor.iskender ekrana acı acı bakıyor...ve THE END ...:ehe
 
_dumanist_

_dumanist_

Üye
Gölgesizler

''Kanım dondu'' deyimi doğru bir kullanım olur mu acaba, bu film için?
Zamanı unutan bir film..

''Dert mi? Herkesin derdi aynı. Herkes hem burada, hem de çok uzaklarda olmak istiyor..'' sözleriyle başlayan olaylar ve yaşanan gariplikler. Zaman kavramını yitirmiş bir film.

Hiç beklenmeyecek sahneler..

Kitabını ezberlemek istedim bir an.

''Aslında ben de Cennet'in oğlu olmak isterdim. Hiç kimselerden oldu. Bize çok uzaklardan bakıyor. Çok..''
''Bu köyde ne kadar nüfus varsa o kadar hiç kimse var.''
''Sokaktan binlerce iskelet geçiyordu.''
''Birde koku çıktı başımıza.
-Koku mu? Ne kokusu?
Ölüm kokusu.''
''Devletin gözünde varımız yoğumuza satıldı. Devlet iyi kötü, güzel çirkin, zengin fakir bilmez. Yerin aha şu pire gözü kadar. Busun sen.''

Ve daha niceleri...
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Halk Düşmanları:

Cansu özetlemiş filmi az önce bitirdim, sonunda insan duygulanıyor, gözyaşı ister istemez geliyor... Sonu çok kötüydü... Uzun süre sonra gözümden yaş geldi bir filmin sonunda...

Kurtlar Vadisi Gladio:

Güzel bir filmdi. O gece kapıda asker kalmaması vs demiş arkadaş saçmaydı falan. Askerler neden gidiyor veya gönderiliyor oradan? İskender kaçsın diye değil, iskenderi öldürsünler diye. Ki içeri gelen 2 kişi öldürme amacıyla geldi. Askerler kaçsın diye gitmedi. Ayrıca insulin iğnesini denize atmıyor, iskendere verdikten sonra denize atıyor. Zaten iskender kendine iğneyi yaptıktan sonra felç oluyor aslında içinde şeker ilacı değil felç eden bir madde var.

Böyle filmleri baştan sona anlatmasanız daha iyi olur, filme gitmemiş olsam ve yorumunu okusam tepkim farklı olurdu. Senin yorumunu okuyan birinin filme gitmesine gerek yok, başı sonu her şeyi vermişsin zaten...
 

Dwyane_Wade

Üye
The Tournament ve Banlieue 13 Ultimatum.. Hoş vakit geçirip kafa boşaltmak için izlenebilir..Güzel aksiyon ve dövüş sahneleri var..:)
 
futbol123

futbol123

Üye
hızlı ve öfkeli 4 bin kere izledim yenisi çıksada izlesem
 

Dwyane_Wade

Üye
Doğmamış..Tek kelimeyle vakit kaybı bir film..Korku filmi istiyorsanız piyasada daha iyi alternatifler var..
 
haltie

haltie

Üye
yasar ne yasar ne yasamaz güzel kara komedi tarzı bir film
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Avatar

10 üzerinden 1000 veriyorum bu filme !..

Bu filmi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Tam 3 saat koltuğa çivilendim. Eğer sabaha kadar sürseydi, hiç bıkmadan, sıkılmadan izlerdim. 7'den 70'e her sinemasevere bu filmi kaçırmayın derim. Film o kadar etkiledi ki beni; kimi sahneleri gözlerim dolu dolu izledim. Anlatacak bir şey bulamıyorum. Her saniyesi kaçırılmayacak bir film. :oke:
 

Dwyane_Wade

Üye
The Hills Run Red (Kana boyanmış tepeler) Bir grup gencin psikopat katil ya da katiller tarafından öldürüldüğü filmleri seviyorsanız tam size göre..Ben beğendim şahsen :)
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
The Hills Run Red (Kana boyanmış tepeler) Bir grup gencin psikopat katil ya da katiller tarafından öldürüldüğü filmleri seviyorsanız tam size göre..Ben beğendim şahsen :)


Holywood bu türden filmlerin çöplüğüne döndü yahu.. :ehe

Farklı oyuncular ve farklı mekân ama senaryo hep aynı.. :)
 
BktsBcr

BktsBcr

Üye
Saw VI
Her zamanki testere işte, iğrençlik abideside denilebilir :D
 


Üst Alt