Amaru Shady
Üye
Oğlum bak git
Furkan'a karşı bu savunman için çok sağol Ata, adminler olarak sizler olmasanız adam dövecek beni
Ve filmler hakkında yorum yaparken asla ama asla izleyicinin merakını kaçıracak bir ipucu vermem benimde en sevmediğim şeydir başka biri bunu yapsa ve ben filmi izlemeden bu bilgiyi görsem o yazana hiddetle çıkışırım saygısızlığından dolayı.
Değerlendirmesini yaptığım o anki filmde değilde farklı bir yapımdan örnek verdiğim zamanlarda mesela bir iki sayfa önceki testere filmiyle ilgili yorumumda izlemeyenin görmemesi gereken ve filmin gizemini kaçıracak küçük bir yazı paylaştım ama olması gerektiği şekildeydi.. Yani illa can alıcı bir yeri anlatmak istiyorsanız; okuyanın direk anlayıp o kısmı atlamasını sağlayan (Spoiler) Spidermanın son sahnesinde şu oldu (Spoiler) şeklinde silik bir tonlamayla yazınki kişi filmin sonunu anlayamasın
Spoiler = Film hakkında detaylı bilgi - ipucu demek..
ne güzel filmlerimi izleyip yazıyordum, hevesimi kırdın
tamam uzatmayın
HarikasınLeon
Jean Reno ve Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı muhteşem bir film. Jean Reno filmde her zamanki kalitesini konuşturmuş. Natalie Portman'ın daha o zamanlar ilerde müthiş işler çıkaracağı belliymiş. Uzun zamandır böyle bir film izlememiştim dram da vardı aksiyon da vardı diyebiliriz. O müthiş senaryo bu ikilinin muhteşem oyunculuçuyla birleşince tadından yenmeyecek hale gelmiş. Hele öyle üzücü bir final vardı ki shape of my heart şarkısıyla bitince benim bile ağlayasım geldi. Herkese tavsiye edebileceğim 10 üzerinden 10 verdiğim bir film...
hevesim yerine geldiLeon
Jean Reno ve Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı muhteşem bir film. Jean Reno filmde her zamanki kalitesini konuşturmuş. Natalie Portman'ın daha o zamanlar ilerde müthiş işler çıkaracağı belliymiş. Uzun zamandır böyle bir film izlememiştim dram da vardı aksiyon da vardı diyebiliriz. O müthiş senaryo bu ikilinin muhteşem oyunculuçuyla birleşince tadından yenmeyecek hale gelmiş. Hele öyle üzücü bir final vardı ki shape of my heart şarkısıyla bitince benim bile ağlayasım geldi. Herkese tavsiye edebileceğim 10 üzerinden 10 verdiğim bir film...
ablam izletmişti yoksa izlemek aklımın ucundan geçmezdi
Harikasın
Hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasında.. Beni çok etkileyen nadir yapımlarıdan 4 ya da 5 kere izledim.. Ne zaman eve kalmaya misafir gelse eğer sinemadan konu açılırsa ve bir film izleyecek olursak ve Leon dediğimde ''İzlemedim'' yanıtını alırsam istisnasız bunu izlettiririm ve yine ilk seferki keyifle bende tekrar izlerim.. Tekrar tekrar izleyebilirim..
Leon hakikaten 10/10 ve fazlası...
Geç kalmışsın ama hiç izlememiş olmandan daha iyi
- - - Eklendi - - -
hevesim yerine geldi
| Men in Black III Film Ekibi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yönetmen Barry Sonnenfeld Müzik Danny Elfman |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Men in Black III Detaylar |
| Gösterim Tarihi 25 Mayıs 2012 Ülke : Amerika Tür : Aksiyon, Komedi, Bilim-Kurgu Süre : 106 dakika |
Günaydın, günaydın sana, günaydın sevgili pikaçuuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?