iyice cozuttu artık !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
iyice cozuttu artık !!!
ne bu vodafone kullanıcılarının çekitği :off: şu cepnet yüzünden internet hızımdan oluyorum boşuna turkcellden vodafona geçtim diyebilirim vodafonun şu cepnet 250 paketi umarım sizi de sinir etmiştir. her ay 250 mb tan sonra hızımızdan olmak sizce de haksızlık değil mi lütfen bir çare bir derman varmı şuna bi çözüm. Abi 4g telefonlar çıkıyor yeni bizim cepnetteki saniyedeki internet hızımız 3g de bile 80 kbps yi geçmiyo !!!:angry: yokmu şunu hızlandırma yontemi fln artık iyice cozuttu nerdeyse internetim olsun da yavaş olsun dedittircek.

phasan

phasan

Üye
ben vodafone kullanıyorum cepte memmunum ındırme yapmıyorum hatta bılgısayarda kullanıyorum onlıne oyun oynuyorum

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşm sen cepnet internet paketi kullanmyn sanrım kullansaydın bilirdin vodafonun çilesini :oke:

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
ozaman daha kötü sende kesin şikayetcisindir bu durumdan :hmmm

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
sen cimrinin tekisin hiç ayda 100 megabaytlar geçinilirmi insanin olması lazım :hmmm

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
o sınırsız adi kullanım olmayandı zeka küpü onu demiyoruz biz

Troll_Face

Troll_Face

Üye
Ben turkcell 100mb kullanıyorum kota aşınca hızım etkilenmiyor ama 100kb=1kr olarak ücretlendiriliyor.

- - - Eklendi - - -

Ben turkcell 100mb kullanıyorum kota aşınca hızım etkilenmiyor ama 100kb=1kr olarak ücretlendiriliyor.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
cepnetin bi sıkıntısı var oda video izlenmior pc den ama sorun değil benim film haric tüm ihtiyacımı gideriyor online oyun bile oynanıyor yani video izlemek istedigimdede telefondan youtube acıp izliyorum 10tl ye anca bu kadar .......ne demişler ne kadar köfte o kadar ekmek :) ayrıca vodafone 2gb 15 tl diye tarife cıkarmıs yuksek hızda onu kullan ozaman bakalım bir ay mı yoksa bir haftamı yetecek

Salihç.

Üye
cepnetin bi sıkıntısı var oda video izlenmior pc den ama sorun değil benim film haric tüm ihtiyacımı gideriyor online oyun bile oynanıyor yani video izlemek istedigimdede telefondan youtube acıp izliyorum 10tl ye anca bu kadar .......ne demişler ne kadar köfte o kadar ekmek :) ayrıca vodafone 2gb 15 tl diye tarife cıkarmıs yuksek hızda onu kullan ozaman bakalım bir ay mı yoksa bir haftamı yetecek
ok katlıyrum sna

Metin MF

Metin MF

Üye

- - - Eklendi - - -

1 mb = 10 kr
10 mb = 1 tl
100 mb = 10 tl

kötü

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ben aveaya taşıdım hattımı :D

AMACIMIZ HATTIN İYİ ÇEKİP ÇEKMEDİĞİ DEĞİL SONUNU DÜŞÜNEN BELEŞÇİ OLAMAZ :oke:

phasan

phasan

Üye
begenmeyenler hattını tasıyabılırler

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
ne bu vodafone kullanıcılarının çekitği :off: şu cepnet yüzünden internet hızımdan oluyorum boşuna turkcellden vodafona geçtim diyebilirim vodafonun şu cepnet 250 paketi umarım sizi de sinir etmiştir. her ay 250 mb tan sonra hızımızdan olmak sizce de haksızlık değil mi lütfen bir çare bir derman varmı şuna bi çözüm. Abi 4g telefonlar çıkıyor yeni bizim cepnetteki saniyedeki internet hızımız 3g de bile 80 kbps yi geçmiyo !!!:angry: yokmu şunu hızlandırma yontemi fln artık iyice cozuttu nerdeyse internetim olsun da yavaş olsun dedittircek.

VâLLahi bende turkceLLden vodofone ye gectim hic memnun degiLim cepnet yapiyorum oLmuyo 1 kere oLdu dahada oLmadi hep tarih veriyor bende dayanamiyorum haftaLik paket aLiyorum kafayi yicem vodofone tim e gittim msj i atinca 5 dk ya kadar aktifLesiyor diyo 1 gun bekLedim aktifLesmedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt