iyi yapmış miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih982

fatih982

Üye
hayırlı olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
age alacaqına 603 almakla iyi yapmıssın ama uygulama ile çok haşırneşirsen age bn nasıl android kullanıyordum dersin en azından symbian almakla iyi yapmıssın hayırlı olsun

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Güzel seçim. Hayırlı olsun. ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlı olsun.En fazla oyun konusunda sıkıntı çıkar.

---------- Eklendi @ 19:27:34 ---------- Yazıldı @ 19:26:41 ----------

age alacaqına 603 almakla iyi yapmıssın ama uygulama ile çok haşırneşirsen age bn nasıl android kullanıyordum dersin en azından symbian almakla iyi yapmıssın hayırlı olsun

Age?:hmmm Ace olmasın o?:D

punisher123

punisher123

Üye
Hayırlı olsun,Sende benim gibi 603ü seçmişsin :) Ama sakın pişman olma,Hız olarak performans olarak özellik olarak 603 galaxy aceden çok üstün cihaz,Ayrıca onun android olması yüzünden bişeyler kaçırdım diye üzülme,Zayıf donanımı düşük ekran çözünürlüğü vs. yüzünden zaten Üst seviye oyunlardan faydalanması pek mümkün değildi.

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için doğru seçim yaptığıma tam olarak kanaat getirdim :)

by*cambaz

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun hacım hoşgeldin :)

atakan25

atakan25

Üye
telefon iyi de kimi özellikleri benim için önemli işte ace almamakla iyi etmişsin ekranı berbat birşey hayırlı olsun

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Yahu başlayacam uygulamanıza nasıl yok ya!

Mağazanın sana verdiği hediyelerden yararlanarak angry birds indir.
Sonra S^3 oyunlar bölümüne gir sabit konuda HD oyun index i var.
Ordan en güzel oyunları seç.

Sana tavsiye oyunlarım;
Asphalt 6
Dungeon Hunter 2
Gt Racing (asphalt 6 kadar olmasada)
Hero of sparta
James Camerons Avatar
Spider-Man
Futbol oyunları seviyorsan onlarda var ben hiç futbol oyunu oynamadığımdan yanlış yönlendirmim.

S^3 uygulamar bölümünden ilk indireceğin şey
Fmobi olmalıdır.

Whatsapp kullanmalısın ayrıca mağazada ücretsiz ;)

Telefonu hackleme cfw atma tertemiz bişey bilmezmiş gibi kullan daha iyi inan ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
Çok iyi seçim ben yarene 1 konuda katılmıyorum acenin destekledigi coğu seyi 603te destekler yeni android uygulamalarının çoğu zaten acede calışmaz bence

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hayırlı olsun öncelikle çok iyi seçim yapmışsın ace arkadaşımda var androidden soğuttu beni telefonu elime alıyorum ekran kalitesi kötüü arayüz kötü malzeme kötü yazı tipi bile kötü bir kere uygulama olsa ne yazar arkadaşa android değilmi bu o kadar uygulamayla övünüyosunuz telefonunda sadece bir oyun var dedim çok ağırlaşıyo dedi bana benim bellemdeki ev ekranlarınada hasta oluyor (h)

matchless

matchless

Üye
kardes allah korumus :) ya nokia var ya nokia candır can :) herzaman pıyasasıda vardır seklı semalıde vardır tas gıbı telefondur ılerde degıstırmeyı dusunursen bıle yıne bı nokia al :)

cukuleaks

Üye
kardes allah korumus :) ya nokia var ya nokia candır can :) herzaman pıyasasıda vardır seklı semalıde vardır tas gıbı telefondur ılerde degıstırmeyı dusunursen bıle yıne bı nokia al :)

:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt