iyi yapmış miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
iyi yapmış miyim ?
arkadaşlar bütçeme göre kendime bir nokia 603 aldım aslında android düşünüyordum galaxy ace vardı aklımda ancak android gibi donanım canavarı bir sistem için ram işlemci hızı vs yeteri kadar iyi olmadığına karar verdim ayrıca video çekimi de o kadar iyi değil şu an için 603ten gayet memnunum sizin düşünceleriniz neler

m542tf

m542tf

Üye
hayırlı olsun

theposies

theposies

Üye
bence harika karar almışsın arkandayım

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

theposies

theposies

Üye
hayırlı olsun demeyi unutmuşum hayırlı olsun

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bencede nokia almakla iyi etmişsin ama telefonla çok uğraşan biri isen yakında androit için olan uygulamalar bize niye yok diye dert yanmaya başlarsın çoğu kullanıcı gibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
güle güle kullan kardeşim hayırlı olsun.

larten123

larten123

Üye
yarene katılıyorum hayırlı olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun. İyi etmişsin

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
bencede nokia almakla iyi etmişsin ama telefonla çok uğraşan biri isen yakında androit için olan uygulamalar bize niye yok diye dert yanmaya başlarsın çoğu kullanıcı gibi

evet ovide android kadar uygulama yok ancak şöyle düşündüm telefon kullanacağı sistemin hakkını verecek donanıma sahip değilse fazla bir işe yaramaz araştırdığım kadarıyla ace vb tlflar ramden dolayı ağır uygulamalarda sorun yaratıyormuş ancak 603 vb telefonlarda böyle bişey olacağını düşünmüyorum bu arada yanlış anlaşılmasın aceyi kotulemiyorum o da çok iyi telefon ancak 603 daha mantıklı geldi

serinaga

serinaga

Üye
Çok isabetli bir karar, hayırlı olsun ...

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

WebStyle

WebStyle

Üye
İyi ya da kötü yapmışsın diyemem sonuçta cihazı almışsınız bize de hayırlı olsun demek düşer..

uruno

uruno

Üye
ancak 1000 tl üzeri bir kandorid 603 ün yaptıklarını biraz yapabilir.doğru karar güle güle kullan.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bence de en iyisini yamışsın. Çünkü bi androidi kıyaslarsak. Aynı fiyatta olması gerek. Mesela 700 tllk bir androidi(t20) ele alalim. Kamerası berbat ötesi. Video desen wahim. Arayüz desen saçmalığın daniskası ve çok karmaşık.

Ama bi symbianı düşün 700 tlye
8mp kamera hd video 1.3 ghrz işlemci ve çok dayanıklı kasa. Kaliteli malzeme, çok sade ve kullanışlı arayüz.

Sen bu özelliklerin aynısını android tellerde alabilmek için 2 katı fıyatı ödemek zorundasın ki nokiadaki malzeme kalitesi ve kişiselleştirilebilirliğı hiçbır telefonda bulamazsın.

Bu yüzden çok mantıkli ve yerinde seçim yapmışsın kardeşim hayırli olsun.

okitox

okitox

Üye
şimdi o telefona bide benim cfw yi yükle o zaman gör :)

cugurel

Üye
Kardeşim ben çok araştırdım. 603'ü almamdan bir iki hafta sonra en iyi arkadaşım Ace aldı. Şimdi her elime aldığımda şükrediyorum. 603 Ace'e göre çok daha iyi bir telefon bence. Yani kullandığımda sadece işletim sistemi olarak değil, estetik, ses kalitesi, sağlamlık hissi vs. vs. Aynı şekilde HTC Wildfire S de hem daha iyi bir telefon değil hem de daha pahalı zaten. Android güzel bir sistem ama yüksek kaliteli bir cihaz alırsan verimli olabilir. Şimdi 603'ten çok memnunum, hele android'in arayüzü bana çocuk oyuncağı gibi gelmekte, özenilmemiş gibi. Tabi Sense teması ayrı. Htc'nin arayüzü, ekran geçişleri, ana ekranı hem ace hem de 603'ten bence daha iyi ama 680 mhz işlemci. :) İyi yapmışsın kısacası. :)

cyber

cyber

Üye
kötü yapmışsın

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
seçebileceğin en iyi f/p telefonunu almışsın hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt