İyi telefonlarını ucuz fiyattan satıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
İyi telefonlarını ucuz fiyattan satıyor
[h=2]Herkes Android telefon sahibi olacak[/h]Kore'nin en iyi firması hiç şüphe yok ki Samsung. Onu LG takip ediyor. Peki 3.yü merak ediyor musunuz? Ülkenin en büyük 3. teknoloji firması Pantech. Pantech her ne kadar Amerika'da adı bilinen bir marka olmasa da Kore'nin en iyileri arasında bulunuyor.

En iyi Android üreticilerinden biri olarak görülen Pantech hem iyi hem de ucuz telefonlar üretiyor. Amerika'da ya da diğer ülkelerde yaygın üretilmeyen Pantech Kore'deki başarısı sayesinde, diğer firmalar gibi düşüşe geçmiyor.

Pantech'in en büyük sırlarından biri Verizon ve AT&T ile yayınladığı telefonlarını 100$'dan fazla kontratlarda yayınlamaması oluyor. Diğer bir sır ise tahmin edeceğiniz gibi reklam yapmamasından geliyor ki bu fiyatların düşmesinde büyük etki yapıyor.

2013 yılı için Pantech Avrupa ve Çin'de yayılmayı düşünüyor. Bu politika da başarıya ulaşırsa önümüzdeki günlerde Pantech markasını daha çok duyacağız. Pantech akıllı telefonlara giden ucuz biletiniz olacak.

burak2116

Üye
Guzel paylasım

larten123

larten123

Üye
:tşk:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
:tşk:

Samet.25

dısarıda zaten ucuz telefonlar amerıka kore vs.vs. ama Türkiyeye Gelirken artıyoda artıyo artıyoda artıyo :D tesekkurler

hlldll

hlldll

Üye
Turkiyede 5X polıtıkası var .d Telefon 100 TL ise 500 e alıyoruz. Ne yapalım burasıda Türkiye :)

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler

Sarangni

Sarangni

Üye
Cok iyi bir firma daha yeni 5 inc üstü HD İPS Ekranlı ilk telefon yaptılar. Kore satış fiyatı 650 - 700 dolar civari ama canavar bir şey

MrExpert

MrExpert

Üye
türkiyeye gelmez bile :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
haber için teşekkürler :)

Legendary.

Legendary.

Üye
İnşallah alırız bi android :) :tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Şık bir telefona benziyor. Kore'de üretildiyse almaya değer bence. Ama Samsung gibi çıkarsa baştan kaybeder benim için.

lordufuk

lordufuk

Üye
:tşk: türkiyeye gelse bile bize kazığa satarlar

ozcantatli

Üye
Bizim türkler işin resmen o**spuluğunu yapıyo arkadaşlar. Ben ingiltereden iphone 4s getirtmiştim. telefonu 670 dolara almışlardı. türkiyeye geldi telefoncular sırf pasaport kayıt için 300 lira istedi. bu kadar vatandaşlarımız var maalesef. Pantech telefonları daha önceden duydum ve google'dan araştırmıştım. Telefon fiyatları çok ucuz. üstelik özellikleri de süper. Ama bizim türkleri 100 200 dolarlık telefonu türkiyeye gelince 600 700 dolardan aşağıya satmazlar :) türk bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt