Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir)
- Blackhawk1111*,
- enkazcı,
- S.E.C.R.E.T+
- ................. (Hayalet kim arkadaşlar?)
----------Eklendi @ 22:39:36 ---------- Yazıldı @ 22:38:06 ----------
Hayır ben değilim yeni geldim Osman kim acaba?
hayalet mi? Ayetel kursi okuyum bari 
Az bile yazdım paşam, seninle tanıştığım için müteşekkirim...Benim hakkımda böyle düşünüyorsan ne mutlu bana ! Bazen konuyu kaynattığımız olur ama yinede abartmadan konuyu düzeltiriz .. İyi ki seni tanımışım sen olmasan bu forumda gezinme nedenlerimden biri eksilirdi hünkarım ..
Muhabbetimizin devamını dilerim inşallah.ben ben az önce dalga geçiyordunuz spy ghosthayalet mi? Ayetel kursi okuyum bari
![]()

ben ben az önce dalga geçiyordunuz spy ghost![]()

Olur mu seni unutmak abla
s@hr@; Abla ciddi bir kişiliğe sahip olduğun gibi çokta samimi birisin maşallah, senide tanıdığım için çok müteşekkirim. Allah senden razı olsun.
Teşekkürler beni de unutmamışsın... Allah senden de razı olsun...
unutulacak en son kişi bile olamazsın, selametle kal inşallah.güzel düşüncelerini paylaşıyorum kardeşim
bende iyiki seni tanımışım gökçen![]()
bende iyiki seni tanımışım gökçen![]()
Ben de iyi ki tanışmışım hünkarım.Tüm arkadaşlarımı çok seviyorummmmmm ve hepsi de iyi insanlar.Allah razı olsun.
Bizde sizi seviyoruz hünkarımız.Ben de iyi ki tanışmışım hünkarım.Tüm arkadaşlarımı çok seviyorummmmmm ve hepsi de iyi insanlar.Allah razı olsun.

Aynen katılıyorum abi...sende çok iyi ve kalender bir arkadasımızsın cihan sultanı hünkarım iyi ki varsın

Bizde sizi seviyoruz hünkarımız.
----------Eklendi @ 09:51:54 ---------- Yazıldı @ 09:51:15 ----------
Aynen katılıyorum abi...![]()
Sende sağol Kemal abi, Allah razı olsun...gökçen ne iyi ettinde bu konuyu açtın sagolasın yüregine saglık
Hasan seni de uyuttuk herhalde bir ara kayıplara karıştınçabuk kaynaş dedik bir gecede masallah sabaha kadar muhabbet.

teşekkür ederim canım benim ben de sizi tanıdığım için çok bahtiyarım ...Teşekkür Ederim Gökçen Abi Bende İyi Ki Seni Tanımışım![]()