Iyi fotoğraf çeken telefon öneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a257n

Üye
    Konu Sahibi
Iyi fotoğraf çeken telefon öneriniz
-iyi fotoğraf çeken ve en az 5 mp kamerali
-dokunmatik
-interneti hızlı (ideal 10.0 mp)
-android işlemcili
-net ses veren
-rahat mesajlaşma

imkanı sunan telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. fiyatı en fazla 450tl civarlarında verebileceğimden dolayi indirimli ürün olmasi gerekiyor. Sifir olarak, teknosa, vatan, hepsiburada gibi bilindik güvenilir yerlerden almayi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

amcalu1

amcalu1

Üye
O fiyatlı androidden hayır gelmez nokia al

lazye

lazye

Üye
int çk iyi denilemez ama 603 oda 2. Eli 450, 0 i 600 en iyi telfn bu bence... Alblcğn... Ama ace alblrsn ama hç memnun kalmazsın seni temin ederim...

aleranol

aleranol

Üye
Iyi fotoğraf deyince nokia 808 diyecektim.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
603 ;)

foreverthe

foreverthe

Üye
O fiyata bu özellikler çok zor anca 2. el

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Android i "işlemci" olarak istiyorsanız kesinlikle aradığınız özelliklerde bir cihaz yok.
Çin malı çakma telefonlar dışında o özelliklerde 450 TL fiyata sıfır telefon alamazsınız zaten.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
foreverthe

foreverthe

Üye
Android işlemci :d:

gkcll

gkcll

Üye
nokia 603

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hem android olacak hemde kamerası iyi olacak üstelik bu fiyata:allalla:öyle bişiy olsayadı insanlar neden 1000-1500 tl versinki

MaxicepManyagı

Üye
o fiyatla androit işe yaramaz nokia al derim hatta tanıdıktan ucuzu bulursan n8 al

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
2. el N8

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Android işlemci : Fatal Error !
Bu arada bu android işlemci kaç çekirdek ve ne kadar hızlı olsun istiyorsun!
O fiyata alacağın Android IŞLETIM SISTEMINE sahip telefondan pek randıman bekleme.
Ikinci el N8 piyasasını bir araştır. O işini görür.

Black-killing

Black-killing

Üye
O fiyata android olarak gio var oda 3310 Dan bile kötü. :D

dedereis123

dedereis123

Üye

adam bilmiyor olabilir yani gulmeye dalgaya almaya gerek yok sonucda konu acip soru sormak istedi diye islemci isletim sistemi nedir tek tek arastirmasina gerek yok zaten forumun amacida o bilenlere danismak yanlisi varsa duzeltmek gulmeye gerek yok yani komik bir konuda degil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
adam bilmiyor olabilir yani gulmeye dalgaya almaya gerek yok sonucda konu acip soru sormak istedi diye islemci isletim sistemi nedir tek tek arastirmasina gerek yok zaten forumun amacida o bilenlere danismak yanlisi varsa duzeltmek gulmeye gerek yok yani komik bir konuda degil

Aynen.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bence o fiyata çok şey istiyon

Kerim.

Kerim.

Üye
Aynen.mobil olmasam begenirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt