itunes uygulamaları siliyor

Sponsorlu Bağlantılar

taha519

Üye
    Konu Sahibi
itunes uygulamaları siliyor
Merhaba arkadaşlar.İphone 3g kullanıyorum.Alet pc ye bağladığım zaman senkronize ediyor ve telefonda ne var ne yok siliyor.Ne müzik ne uygulama ne zil sesi.Herşeyi siliveriyor.B ton ücretli uygulamam gitti.Bunun önüne nasıl geçebiliriz.Yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hep aynı pc ve aynı itunes programını kullanmadıgın için bu olay gerçekleşiyor örnegin internet cafede oyun program video muzik yukluyorsun yuklediklerin o bilgisayarda kayıtlı kalıyor sonra değişik bir pc den iyunese giriyorsun yukledigin program oyun mp3 o yeni pcdeki ituneste olmadıgı için hepsini siliyor

--------------- Ekleme ---------------

sana cözüm sunayım eger degişik pc giriyorsan belgelerim müzigim içindeki itunes dosyasını falash bellege yedekle başka bir bilgisayara gittiginde itunes programını kurduktan sonra yedekledigin itunesi aynı yere belgelerim müziğim içine at ondan sonra senkronize ett herhengibi bir silinme olaz app ler için yöntem

• Beğen
Tepkiler: cemard
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet Engin haklı..

callahan12

Üye
önüne geçemezmiyiz :S

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yedeklersen tabiki önune geçersin ama yedeklemsen malesef herseferinde silinecektir

k-k

Üye
Selamun Aleyküm ;
Benim iphone yok ama kendi araştırmam sonucu C:\Users\Kudret\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications adresindeki dosyaları kopyalayıp hangi bilgisayara takıyorsanız ona aynı yere yapıştırıyorsunuz .

İnşAllah işiniz görülür.

• Beğen
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet doğru..

exmurat

exmurat

Üye
yaw ne alaka konuşmayın yaa başka bilgisayardan yükleyin falan filan cart curt bırakın boş boş cevapları kardeşim bilen biri cıksın biliyom desinde kurtulak.ne alaka senkronizasyonla kullanıcı adı girişi veya farklı pc ye itunesin yüklenipte programlarım silinmesi.bırakın işleri ezbere konuşmayın işi bilen cıkana kadar milleti oyalayacak sözler atmayın ortaya

hayvan

hayvan

Üye
hiç kullanmadım ama i tunes üzerinden çalışan flash bellek programları var. muhtemelen başka bir bilgisayarda i tunes üzeinden flash bellek programını kullanıp sonra kendi bilgisayarında i tunes u açınca yükleme yapabilirsin.
ayrıca yardımcı olmak için sunduğumuz çözümler her zaman işe yaramayabilir. burada amaç sorunları paylaşmaktır.
ileri geri ukalaca yorum yapan arkadaşlar eleştiri yapmak yerine araştırın çözüm bulun sunun...

devletman

Üye
dostum ne kafanızı takıyonuz cydia dan instalous yükleyin zaten program silme olayına kilit koyuyor ok mi

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
dostum ne kafanızı takıyonuz cydia dan instalous yükleyin zaten program silme olayına kilit koyuyor ok mi

evet arkadaş doğru söylüyor hatta senkronizasyon sırasında çıkan transfer butonuna tıklayarak telefonda olup pc de olmayan oyun,uygulama vs. pc ye atabiliyorsun

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet arkadaş doğru söylüyor hatta senkronizasyon sırasında çıkan transfer butonuna tıklayarak telefonda olup pc de olmayan oyun,uygulama vs. pc ye atabiliyorsun

bende intallous kurulu oldugu halde dizitv ve dizi burada diye olan iki uygulamami siliyor buna ne cözüm bulmalıyız ?

veletifo

Üye
arkadaslar ayni sorun bende de var.kuzenimden ipod aldim.suan almanyadayim ve pc ye bagladigimda itunnes yedekleniyor diyor ve hemen silme islemine geciyor.installous programi kurulu ama bazi oyunlar installous programinin icinde yok onlar gitti.allah askina nasil yapicam nasil halledicem bu isi?
2.sorum ise : ben resim silmek istiyordum ve bir forumda okudugum biseyi yaptim butun resimleri kokten sildi!!! yeni kullaniciyim lutfen beni aydinlatin arkadaslar

veletifo

Üye
gerek kalmadi arkadaslar tesekkurler.dosyalari teker teker sildi.alakaniz icin tesekkurler

exmurat

exmurat

Üye
ne kadar mal varsa foruma girmiş yaw.abiler bu sözlerim saçmalayanlara.ben jailbreaksiz kullanıyorum ve benim gibi arkadaşlarda vardır onuda biliyorum.silinmeyi kapatmak icin bir fikri olan varmı varsa söylesinde bizde bilelim saçmalayın.başka pcye kopyala yapıştır işi size ne kadar mantıklı geliyor bilmiyorum ama bana ve birçok kişiye çok saçma geliyor.bu sorun için bir program veya başka bir çare bulmalıyız.

minutari

minutari

Üye
Önce sag üst kısımdan kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın. Sonra ustteki mağaza kısmından "bu bilgisayarı yetkilendir" seçeneğini işaretleyin. Sonrasında cihaz ismi üzerinde sag tıklayip " satın alınanları aktar" seçin. Senlronize edin. Bu kadar.

• Beğen

Üst Alt