itunes üyelik

Sponsorlu Bağlantılar

hknkzn

Üye
    Konu Sahibi
itunes üyelik
Arkadaşlar 3 haftadır aynı sorunu yaşıyorum,üye olmaya çalışıyorum ."""passwords must contain at least one lowercase letter""" "şifre en an bir küçük harf içermeli diyor yazıyorum bu sefer """passwords must be at least 8 characters"""pasvord en az 8 karakter olmalı diyor onuda yapıyorum ama bu kısmı bir türlü geçemedim.konuyla alakalı yardım edebilecek babayiğit var mı arkadaşlar. [email protected] mail adresim

pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
Arkadaşlar 3 haftadır aynı sorunu yaşıyorum,üye olmaya çalışıyorum ."""passwords must contain at least one lowercase letter""" "şifre en an bir küçük harf içermeli diyor yazıyorum bu sefer """passwords must be at least 8 characters"""pasvord en az 8 karakter olmalı diyor onuda yapıyorum ama bu kısmı bir türlü geçemedim.konuyla alakalı yardım edebilecek babayiğit var mı arkadaşlar. [email protected] mail adresim

karakter sayını Apple'ın istediği doğrultuda orantılı olarak artır ve kullanılabiliyorsa (Ben ID'mi oluştururken denemedim, bilemiyorum.) özel karakterler kullan. Umarım sorun çözülmüştür ya da çözülecektir. İyi forumlar...

TOGADER

Üye
selam en az 1 harfi buyuk harf kullan ve rakam kullan................

Takipçi Satın Al

Üst Alt