bende makas ne işe yarıyor diye bir kızın toplu saçının başını kestiğim günü hatırladım varyaKurşun kalemle arkadaşımı 2 kaşının arasından yaralamıştım, aklıma geldikçe şaşıyorum nasıl delmişti diye![]()
şeker gibiNasi
l nasil bi tatdı abi halen unutamamişsin

Bizim sınıftaki kaskalın vidayı sokuyoKalem demeyin banaortaokulda kizin biri delirip bana saplamisti koluma
![]()

Sacimla oynuyordu,oynama dedim yine oynadi en sonunda bir on siraya gectim,kiz durdu durdu,sadece bakti sonra çaat diye koluma batirmisti kalemiBizim sınıftaki kaskalın vidayı sokuyo![]()

Bizim sınıftaki hiç acımıyo biri şakadan da olsa karıştı mı delip geçiyo adamıSacimla oynuyordu,oynama dedim yine oynadi en sonunda bir on siraya gectim,kiz durdu durdu,sadece bakti sonra çaat diye koluma batirmisti kalemi![]()
Harbi sorunları var bu satanist herifin 
Beden ogretmeniz fazla gerilip basket atmaya calisirken,midesinde fazla gaz skstgndan,tam topu atarken boghk diye kolkulu kokulu sarimsakli etrafin havasini bozmustu,topun rengini bile soldurmustuAh ah bi gun ogretmenler odasindayoz bas basa ben ve o ben ona bakiyorum o bana sonra yanastim elime aldim onu birde mal gibi parmağımı deldim onunla guzeldi ben ve ögretmenler odasindaki zımba.![]()

Benim ilk okul arkadasim gibi kiz okulda reisti abi kizi erkekler bile dovemiyordu oson en guzel yani kiz benim sira arkadasim di.Bizim sınıftaki hiç acımıyo biri şakadan da olsa karıştı mı delip geçiyo adamıHarbi sorunları var bu satanist herifin
![]()
Yemin gece gece hic gulecegim yoktu ya koptumBeden ogretmeniz fazla gerilip basket atmaya calisirken,midesinde fazla gaz skstgndan,tam topu atarken boghk diye kolkulu kokulu sarimsakli etrafin havasini bozmustu,topun rengini bile soldurmustu![]()
HahaBenim ilk okul arkadasim gibi kiz okulda reisti abi kizi erkekler bile dovemiyordu oson en guzel yani kiz benim sira arkadasim di.
Yemin gece gece hic gulecegim yoktu ya koptum
neler gormedim kiTarih ögretmenimiz zaten ayri bir dunyaydi,adam hickirdigi anda,hay sen hickirma diyesimiz tutardi. Hickirdigi an hips der ve ardindan agzindan bögrk diye bi ses cikardi
lise donemim zaten tam eylenceyle gecti
Bizim tarihçi 2 kelimeyi yan yana getirene kadar ders bitiyoHahaneler gormedim kiTarih ögretmenimiz zaten ayri bir dunyaydi,adam hickirdigi anda,hay sen hickirma diyesimiz tutardi. Hickirdigi an hips der ve ardindan agzindan bögrk diye bi ses cikardi
lise donemim zaten tam eylenceyle gecti
![]()

Bizimkiler igneli laf soylerdiBizim tarihçi 2 kelimeyi yan yana getirene kadar ders bitiyo![]()
odevi yapmazsak kendini de unutuyormusun tarzinda
lise bitince arkadslarla ayni oylar olmayincada iyice saman gibi geldi
Bizim ingilizce ogretmeni gibi adam ingizceyi bile zor biliyordu ama bize ogretme azmi vardi zaten adamin ismi de azmiy diBizim tarihçi 2 kelimeyi yan yana getirene kadar ders bitiyo![]()
Aynen oyle ama zaten forum da zaten benim hic gizlim kalmadi bu aralarGizliniz saklınız kalmadı![]()