İtiraf Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Kurşun kalemle arkadaşımı 2 kaşının arasından yaralamıştım, aklıma geldikçe şaşıyorum nasıl delmişti diye :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

maxirabit

maxirabit

Üye
Kalem demeyin bana:D ortaokulda kizin biri delirip bana saplamisti koluma:D

• Beğen
Tepkiler: Sin007 ve .NeXuS.
Sin007

Sin007

Üye
Ah ah bi gun ogretmenler odasindayoz bas basa ben ve o ben ona bakiyorum o bana sonra yanastim elime aldim onu birde mal gibi parmağımı deldim onunla guzeldi ben ve ögretmenler odasindaki zımba. :D

• Beğen
Tepkiler: maxirabit ve .NeXuS.
maxirabit

maxirabit

Üye
Bizim sınıftaki kaskalın vidayı sokuyo:D
Sacimla oynuyordu,oynama dedim yine oynadi en sonunda bir on siraya gectim,kiz durdu durdu,sadece bakti sonra çaat diye koluma batirmisti kalemi:D

• Beğen
Tepkiler: Sin007 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Konu Şimdi Gerçek Amacına Ulaştı :islik

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Sacimla oynuyordu,oynama dedim yine oynadi en sonunda bir on siraya gectim,kiz durdu durdu,sadece bakti sonra çaat diye koluma batirmisti kalemi:D
Bizim sınıftaki hiç acımıyo biri şakadan da olsa karıştı mı delip geçiyo adamı :D Harbi sorunları var bu satanist herifin :D

• Beğen
Tepkiler: maxirabit, Sin007 ve .NeXuS.
maxirabit

maxirabit

Üye
Ah ah bi gun ogretmenler odasindayoz bas basa ben ve o ben ona bakiyorum o bana sonra yanastim elime aldim onu birde mal gibi parmağımı deldim onunla guzeldi ben ve ögretmenler odasindaki zımba. :D
Beden ogretmeniz fazla gerilip basket atmaya calisirken,midesinde fazla gaz skstgndan,tam topu atarken boghk diye kolkulu kokulu sarimsakli etrafin havasini bozmustu,topun rengini bile soldurmustu:D

• Beğen
Tepkiler: Sin007, -Empat- ve .NeXuS.
Sin007

Sin007

Üye
Bizim sınıftaki hiç acımıyo biri şakadan da olsa karıştı mı delip geçiyo adamı :D Harbi sorunları var bu satanist herifin :D
Benim ilk okul arkadasim gibi kiz okulda reisti abi kizi erkekler bile dovemiyordu oson en guzel yani kiz benim sira arkadasim di. :)
Beden ogretmeniz fazla gerilip basket atmaya calisirken,midesinde fazla gaz skstgndan,tam topu atarken boghk diye kolkulu kokulu sarimsakli etrafin havasini bozmustu,topun rengini bile soldurmustu:D
Yemin gece gece hic gulecegim yoktu ya koptum

• Beğen
Tepkiler: maxirabit, -Empat- ve .NeXuS.
maxirabit

maxirabit

Üye
Benim ilk okul arkadasim gibi kiz okulda reisti abi kizi erkekler bile dovemiyordu oson en guzel yani kiz benim sira arkadasim di. :)
Yemin gece gece hic gulecegim yoktu ya koptum
Haha :Dneler gormedim kiTarih ögretmenimiz zaten ayri bir dunyaydi,adam hickirdigi anda,hay sen hickirma diyesimiz tutardi. Hickirdigi an hips der ve ardindan agzindan bögrk diye bi ses cikardi:D lise donemim zaten tam eylenceyle gecti:D

• Beğen
Tepkiler: -Empat-, Sin007 ve .NeXuS.
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Haha :Dneler gormedim kiTarih ögretmenimiz zaten ayri bir dunyaydi,adam hickirdigi anda,hay sen hickirma diyesimiz tutardi. Hickirdigi an hips der ve ardindan agzindan bögrk diye bi ses cikardi:D lise donemim zaten tam eylenceyle gecti:D
Bizim tarihçi 2 kelimeyi yan yana getirene kadar ders bitiyo :D

• Beğen
Tepkiler: Sin007 ve maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Bizimkiler igneli laf soylerdi:D odevi yapmazsak kendini de unutuyormusun tarzinda:D lise bitince arkadslarla ayni oylar olmayincada iyice saman gibi geldi:D

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Sin007

Sin007

Üye
Bizim ingilizce ogretmeni gibi adam ingizceyi bile zor biliyordu ama bize ogretme azmi vardi zaten adamin ismi de azmiy di

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
maxirabit

maxirabit

Üye
Öğretenler gününde okuldan kacip,celenkle geri donmustuk. Aillerimize haber vermislerdi okuldan kactilar diye ama o durumu gorunce tepkileri cok farkli oldu ogretmenlerin:D

• Beğen
Tepkiler: Sin007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gizliniz saklınız kalmadı :sır:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., Sin007 ve maxirabit
Sin007

Sin007

Üye
Eski anilarimizzz iste iyi geceler

xmustx

xmustx

Üye
itiraf ediyorum hayatımda hep özveriliyim ve sonucunda zararlı da çıkacağımı bilsem yine de ödün vermiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Sin007
zombaka

zombaka

Üye
itiraf ediyorum ömrümde hep polis olmak istedim

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Sin007

Üst Alt