maxirabit
Üye
5 yil çok kisaben dünyayı kurtardım
kıyamet kopacaktı ya bilgisayarın zamanını 5 yıl geriye aldım![]()
ömrümün son 10 yili zaten fazla cabuk gecti diyorum
5 yil çok kisaben dünyayı kurtardım
ömrümün son 10 yili zaten fazla cabuk gecti diyorum
annemin karnında olduğum günleri dün gibi hatırlıyorum , kardeşimle top oynardık , bira içerdik5 yil çok kisaömrümün son 10 yili zaten fazla cabuk gecti diyorum
![]()

Yok artik,annenin karnindaki gunlerinasil hatirlacaksin kiannemin karnında olduğum günleri dün gibi hatırlıyorum , kardeşimle top oynardık , bira içerdik![]()

anaa o günler hatırlanmıyordu di miYok artik,annenin karnindaki gunlerinasil hatirlacaksin ki![]()

Nie oyle borsey yaptin abi sen ben 5 sene sonrayine mi askerlik deme oyle oyle 5 sene iler alaudin ya abi.ben dünyayı kurtardım

kilitlemesin deErol abi bakıyosun ne zamandır kapat artık bıktım bıldırımlerden![]()
![]()

10 yasindan sonrasini net hatirliyorum oncesi tam net degil,zaten tamamen beynimin olgunlasmasi liseyi bulduanaa o günler hatırlanmıyordu di mi![]()

ben anaokulunda sevmediğim hocayı mesleğinden attırmıştın (fıttırdı10 yasindan sonrasini net hatirliyorum oncesi tam net degil,zaten tamamen beynimin olgunlasmasi liseyi buldu![]()
)Bana uyumam icin anaokulunda uyku ilaci verirlerdi,seker diye kandirdiklarini bilirdim yutmam icinben anaokulunda sevmediğim hocayı mesleğinden attırmıştın (fıttırdı)

bende diş macununu şeker diye yediğim günleri hatırladımBana uyumam icin anaokulunda uyku ilaci verirlerdi,seker diye kandirdiklarini bilirdim yutmam icin![]()

Abi ne zor gunler atlattmışsiniz siz oylebende diş macununu şeker diye yediğim günleri hatırladım![]()
Tadi yuzundendir amao tat yuzunden yenilmeyecek gibide degil kibende diş macununu şeker diye yediğim günleri hatırladım![]()

Abi ne zor gunler atlattmışsiniz siz oyle
tadı güzeldi amaTadi yuzundendir amao tat yuzunden yenilmeyecek gibide degil ki![]()

l nasil bi tatdı abi halen unutamamişsintadı güzeldi ama![]()