itiraf ediyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmb7982

mmb7982

Üye
Gercekten dogru bi tespit kardesim vallaha birakamiyorsam bu c7 yi tek sebebi ahanda bu ortam bu forumu hicbir siteye, foruma degismem...

yeauw

yeauw

Üye
Eyvallaah ortam Züper :DD

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
kimseyi gerçek hayatta tanımöıyorum burada ama neden bilmiyorum mantıksız bi şekilde sıcak geliyor insanlar..:bye2:..seviyorum bre burayı..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Symbian zaten vazgeçilmezdir hele bi de maxicep cilerle takılmaya başlarsanız hiç kopamazsınız arkadaşlar. ben sırf sitede daha çok zaman geçireyim diye eve net bağlattım. bu site ve üyeler elit ve kaliteli insanlar. hepimizin ilkesi aynı HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN. . .

by_mecho

by_mecho

Üye
Bazı şeyler uğraş verdikleri için sevilir , ve bu uğraşın sonunda mutluluk veriici sonuclar almak için , bu Mutluluğuda tüm symbian ailesi fazlasıyla taşıyor ve saçıyor (:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ne mutlu bize ki, böyle ailenin bir parçasıyız. :)

ASC33

ASC33

Üye
çok güzel bir yorum ancak bu kadar anlatılır.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben de burdaki ortamı çok seviyorum bir soruya en az beş cevap geliyor diğer bölümlerde 5 soruya bir cevap :D
gerçekten elimdeki telefonu bu kadar sevmemde sizlerin rolü çok büyük arkadaşlar:) belki de şimdiye çoktaan isyanlara başlamıştım n8'e :D

mission01

mission01

Üye
bu kose olmasa ben ne symbian 3'ü bilirdim ne belle yi bilirdim her tulu tema oyun program uygulama vs. herseyı bulabılıyorum...
ı lev ye maxicep 14 subatta sana bısey alamadık ama neyse:D

...................................................hamd olsun bi 14 şubat krizini teğet gectik :D.......................

matchless

matchless

Üye
2005 den berı maxıcep symbıan bolumundeym ve gercekden hıç bır ıstek şıkayet caresızlık cevapsız kalmamışdır symbian da HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Gülün kokusu gül olduğu için güzel kokar

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Gerçekten iyi forum. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nokia bu foruma destek fonu ayırmalı :D bu forum olmasa yanmıştılar valla :D

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih ve OttomaN TigeR
matchless

matchless

Üye
bence nokia fırmasındada bu forumda takılanlar var :D

matchless

matchless

Üye
buradan esinlenip ovi store ye uygulama bile yukler bunlar :D

matchless

matchless

Üye
benım ıçın ovi store yok maxi store var :) oviye dogru duzgun gırdıgımı bıle hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt