Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gercekten dogru bi tespit kardesim vallaha birakamiyorsam bu c7 yi tek sebebi ahanda bu ortam bu forumu hicbir siteye, foruma degismem...
yeauw
Üye
Eyvallaah ortam Züper D
aldemirfatih
Üye
Konu Sahibi
kimseyi gerçek hayatta tanımöıyorum burada ama neden bilmiyorum mantıksız bi şekilde sıcak geliyor insanlar....seviyorum bre burayı..
KeSeGeN
Üye
Symbian zaten vazgeçilmezdir hele bi de maxicep cilerle takılmaya başlarsanız hiç kopamazsınız arkadaşlar. ben sırf sitede daha çok zaman geçireyim diye eve net bağlattım. bu site ve üyeler elit ve kaliteli insanlar. hepimizin ilkesi aynı HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN. . .
by_mecho
Üye
Bazı şeyler uğraş verdikleri için sevilir , ve bu uğraşın sonunda mutluluk veriici sonuclar almak için , bu Mutluluğuda tüm symbian ailesi fazlasıyla taşıyor ve saçıyor (:
.eRCaN.
Üye
Ne mutlu bize ki, böyle ailenin bir parçasıyız.
ASC33
Üye
çok güzel bir yorum ancak bu kadar anlatılır.
projectmaximo
Üye
ben de burdaki ortamı çok seviyorum bir soruya en az beş cevap geliyor diğer bölümlerde 5 soruya bir cevap
gerçekten elimdeki telefonu bu kadar sevmemde sizlerin rolü çok büyük arkadaşlar belki de şimdiye çoktaan isyanlara başlamıştım n8'e
mission01
Üye
bu kose olmasa ben ne symbian 3'ü bilirdim ne belle yi bilirdim her tulu tema oyun program uygulama vs. herseyı bulabılıyorum...
ı lev ye maxicep 14 subatta sana bısey alamadık ama neyse
...................................................hamd olsun bi 14 şubat krizini teğet gectik .......................
matchless
Üye
2005 den berı maxıcep symbıan bolumundeym ve gercekden hıç bır ıstek şıkayet caresızlık cevapsız kalmamışdır symbian da HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL
boyabatlı
Üye
Gülün kokusu gül olduğu için güzel kokar
ozelbaris
Üye
Gerçekten iyi forum. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum.
CanKartaL
Emekli Yönetici
Nokia bu foruma destek fonu ayırmalı bu forum olmasa yanmıştılar valla