aldemirfatih
Üye
itiraf ediyorum..
içimden geldi yazmak...lüzümsüz olarak görmeyin..bölümün sıcaklığından yüz buldum..
ben bi suç işleyip merağımdan eşime android bi tel aldım.
ve android bölümüne takıldım bi süre..androidcilerin symbian bölümüne neden zırt pırt geldiklerini daha iyi anladım..symbian bölümü bi ayrı vallahi..ayrı bi sıcak..yardımlaşma,hoş görü,ilgi alaka çok güzel..
bölümdeki başta yönetici arkadaşlar olmak üzere tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum...sçok mesaj yazmasamda internet başında en çok burada zaman geçiriyrum..sırf bura için bile android alınmaz vallahi...tekrar teşekkür ediyorum ve konu lüzümsuz olarak algılanırsa da şimdi den özür diliyorm..
ben bi suç işleyip merağımdan eşime android bi tel aldım.
ve android bölümüne takıldım bi süre..androidcilerin symbian bölümüne neden zırt pırt geldiklerini daha iyi anladım..symbian bölümü bi ayrı vallahi..ayrı bi sıcak..yardımlaşma,hoş görü,ilgi alaka çok güzel..bölümdeki başta yönetici arkadaşlar olmak üzere tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum...sçok mesaj yazmasamda internet başında en çok burada zaman geçiriyrum..sırf bura için bile android alınmaz vallahi...tekrar teşekkür ediyorum ve konu lüzümsuz olarak algılanırsa da şimdi den özür diliyorm..

konu yardımlaşma olduğu zaman. İş değişir
İşte burada çekirdek veya ram sökmez gelin sarılalım DOSTLARIM
yardmlasma duygusu bayaa bi yüksek nazar degmesin