itiraf ediyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
itiraf ediyorum..
içimden geldi yazmak...lüzümsüz olarak görmeyin..bölümün sıcaklığından yüz buldum..

ben bi suç işleyip merağımdan eşime android bi tel aldım.:islik ve android bölümüne takıldım bi süre..androidcilerin symbian bölümüne neden zırt pırt geldiklerini daha iyi anladım..symbian bölümü bi ayrı vallahi..ayrı bi sıcak..yardımlaşma,hoş görü,ilgi alaka çok güzel..
bölümdeki başta yönetici arkadaşlar olmak üzere tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum...sçok mesaj yazmasamda internet başında en çok burada zaman geçiriyrum..sırf bura için bile android alınmaz vallahi...tekrar teşekkür ediyorum ve konu lüzümsuz olarak algılanırsa da şimdi den özür diliyorm..

• Beğen
Tepkiler: ! AhmeT !, Heil__, venusutarit ve 7 diğerleri

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O senin sıcaklığın ve samimiyetinden kardeşim eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
uruno

uruno

Üye
Belle kardeşliği adına :bira:

• Beğen
Tepkiler: septisist ve m.edip
mezoart

mezoart

Üye
Biz elimizdekilerle ve yanımızdakilerle mutluyuz.İlla bir sürü uygulama ve oyun olacak değil ya bir telefonda.Android de iyidir Symbian da, sadece (+) ve (-) yönleri farklı. :sarıl:

fLuke!

fLuke!

Üye
symbian's belle BROTHERHOOD :D

• Beğen
Tepkiler: m.edip
adanalı1

adanalı1

Üye
:) konu yardımlaşma olduğu zaman. İş değişir :)

aleranol

aleranol

Üye
:bira:HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL:bira::zuhaha: İşte burada çekirdek veya ram sökmez gelin sarılalım DOSTLARIM:sarıl:

fatih982

fatih982

Üye
yaşasın maxicep yaşasın symbian yaşasın belle ve tabikide n8 im

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sagolasın...öyle tabii bizm bölüm süper valla :naughty: yardmlasma duygusu bayaa bi yüksek nazar degmesin :)

saruman_me

saruman_me

Üye
:oke:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
Febris turkcell reklamı gbi olmus dicektm tamm ztn turkcell kullanyomussun :ehe

keys1903

keys1903

Üye
aynen arkadaslık yardımlasma 10 numara

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Fandroidler ondan hep burada , asil biz sana tesekkur ederiz . Buranin havasi bir ayri . Android bolumu hareketsiz .

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
This is maxiceeeeeeeep :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt