abi kafanız şeytanlık için çalışıyor ya öyle birşey mümkünmü ya bi düşününhayır aratmadım

allah ne yapmasın siziBen çok aradım ama bulamadım![]()
mesaj ile artan birşey bu tek yapabileceğiniz photoshop ile resim düzenlemek tek hilesi bu
onu da zaten sen göreceksinallah ne yapmasın sizimesaj ile artan birşey bu tek yapabileceğiniz photoshop ile resim düzenlemek tek hilesi bu
onu da zaten sen göreceksin

ondan sonra admin'den uyarı alıyorsunbir de avatara moderatör rütbesi de koyabiliyorsun onu herkes görüyor![]()
öyle avatarlara yer yok forumda 
ondan sonra admin'den uyarı alıyorsunöyle avatarlara yer yok forumda
![]()

Emin misin ?allah ne yapmasın sizimesaj ile artan birşey bu tek yapabileceğiniz photoshop ile resim düzenlemek tek hilesi bu
onu da zaten sen göreceksin
eminim diyeceğim de orda kast ettiğim zaten bir tek düzenleyenin göreceği bir fotoğraf olduğuydu
Emin misin ?

ee daha Türkiye'yi de bulunduğu durumdan kurtarsınmımert abi veritabanına girip beni admin yapsana lütfeeeen![]()
![]()

ee daha Türkiye'yi de bulunduğu durumdan kurtarsınmı![]()

Mertiyi fikir
---------- Eklendi @ 12:17:42 ---------- Yazıldı @ 12:16:54 ----------
eğitim sistemine de bi el atsa süper olur![]()
diyoruz ki okullarda kara tahta yerine akıllı tahta kullanalım veri tabanından onu da halledebilirmisin 
Mertdiyoruz ki okullarda kara tahta yerine akıllı tahta kullanalım veri tabanından onu da halledebilirmisin
![]()

Veri tavanından yapsam olmaz mı ?Mertdiyoruz ki okullarda kara tahta yerine akıllı tahta kullanalım veri tabanından onu da halledebilirmisin
![]()
olur aslında link'te at bi konrol edelim bi eksiği olmuştur belki
Veri tavanından yapsam olmaz mı ?