• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

italya ligi müziğini arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

redfocus

Üye
süpersin

Gakgosh23

Üye
ya son günlerde ntvsporda italya ve ispanya ligi maçlarının tanıtımında çalan bir müzik var 1 haftadır bulamadım ismini bilen yada uploadlayabilecek biri varmı acaba??

ybnci

Üye
arkdaşlar bu linkteki müzik sanırım

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar

bu müziği arıyorum

thegxre

Üye
bu müzik arkadaşım eet ama işte bunun tam halini falan bilen yokmu ya

juzz

Üye
galiba aradıınız şarkı bu

halitpasha

halitpasha

Üye
juzz süpersin...

ybnci

Üye
arkadaşlar link kırıldı sanırım yardım edecek olan yokmu

fenerli umut

Üye
eyv ..

juzz

Üye
İşte yeni link şarkının ismi yok maalesef

ybnci

Üye
link yeniden gitti arkadaşlar yardım ecedek yokmu

fatih5825

fatih5825

Üye
GaLiba Müziğin adı " Tarantella " bu olsa gerek beyLer bende arıyorum ama bulamadım daha yaws:)

Consul9

Consul9

Üye
"italian tarantella street song" arkadaşlar sitede war araştırın indirn yine bulamazsanız bende war söyleyin upload ederim;)

erenserkan

Üye
kardes senın lalala dediin arjantin ligının

fatih5825

fatih5825

Üye
bunun harektlisi bu degğilik yaws :SS

alican0101

Üye
Tarantella Napolitana ntv spor italya ligi jeneriği..

yk_cı20

Üye
arkadaslar suna bi bakın bu daha cok benziyo mix yapabilenler varsa ntv spordakine benzetebilerler belki . . .

--------------- Ekleme ---------------

/watch?v=gp80_LW2WSY

asitefe

Üye
tam bir iddaa hastasıyımdır işyerin de evimde sürekli ntv spor açıktır o müzik çıkalı 2 yıl fln oldu daha doğrusu reklamlara konulduğun da ilk duyduğum da juventus ve inter maçının reklamına koymuşlardı çünkü daha önce reklamlarda bu müzik çalmıodu o günden beri arıorum yani 2 yıldır ama bulamadım :(

the_machete

Üye
Ya arkadaşlar bu ntvspor italya seria ligi maclarının reklamın calan bı muzık var enstrumanlar keman sesıne cok benzıyo arıyorum kac aydır bulamıyorum sarkıyı lutfen sarkının ısmını söylermısın bulanınız varsa ??

Kocax

Kocax

Üye
yav o müzik değil anlamıyor musunuz?Tarantella Değil! Farklı Bir Müzik anlayın artık yeter yav..

Üst Alt